Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke en Voltage Regulator på en motorsykkel

The spenningsregulator i motorsykkelen har plikt til å hindre at batteriet blir overladet, samt å sikre at riktig spenning blir levert til din sykkel øvrige systemer. En svak eller dødt batteri er ofte det første tegn på at din spenningsregulator er defekt, hindrer at batteriet blir ladet mens motoren er i gang. Heldigvis, testing spenningsregulator er en ganske enkel oppgave. Du trenger
Motorsykkel med et fullt oppladet batteri
Tilgang til spenningsregulator
multimeter
Modell-spesifikk service manual, hvis tilgjengelig
Show More Instruksjoner
Testing En Voltage Regulator
en

Sett multimeter til 20 volt DC (Direct Current) og koble den positive (+) og negative (-) fører til tilsvarende batteripolene. Batteriet bør lades, og gir deg en opplesning ved eller like over 12 volt.
2

Start motorsykkel og rev motoren til 5000rpm, opprettholde turtallet under testing.


3

Bruke multimeter, teste batteripolene igjen. En konstant avlesning på 13,5 til 14,5 volt bør være tilstede. Dette er den riktige spenningen som gjør at batteriet å lade skikkelig.
4

Bytt spenningsregulator hvis avlesningen er høyere eller lavere enn 13,5 til 14,5 volt utvalg for å forhindre utilstrekkelig eller overdreven lading. Skifte likeretter, som konverterer vekselstrøm (AC) fra motorsykkelens stator /dynamo til likestrøm (DC) før du lader batteriet, anbefales også på denne tiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106485.html

Previous:
Next:

motorsykler