Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke en Honda CBR Radiator Fan

Radiator fans på alle størrelser og modeller av Honda CBR motorsykler er en svært viktig del av sin konstruksjon. De regulerer luftstrømmen til motorsykkelens radiator, og bidra til å holde sykkelen motor kjølig. Disse deler av utstyret, men har en tydelig tendens til å bli skadet, så det er viktig å sjekke dem ofte. Du trenger
Standard verktøysett
Stålull
Clean, fuktig fille
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen i en flat, lett tilgjengelig område, og stå på sykkelen på sitt senter stand. Dette vil gjøre sykkelen mye lettere å jobbe med, og mindre sannsynlighet for å falle.
2

Bruk en standard skrutrekker til å fjerne motorsykkelens radiator liksvøpet dekker. På de fleste Honda CBR modeller, vil de liksvøpet dekker sikres med bare tre bolter.
3

Kontroller de elektriske end tilkoblinger på nedre kant av radiator fan. Se etter ting som loddetinn gapping, boblende og etser.
4

skrapes oksidasjon, forurensninger og andre korrosjon av det elektriske slutten på radiatoren fan bruke stålull. Fjern eventuelle boltede forbindelser, om nødvendig, for å få full tilgang til noen korroderte overflater.
5

Rengjør hvert av bladene på radiatoren fan med en ren, fuktig klut.
6

Start motorsykkel og se viften å kontrollere at den går jevnt og riktig.
7

Plasser liksvøpet dekker tilbake på motorsykkelen og skru dem på plass.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106341.html

Previous:
Next:

motorsykler