Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri Ct90 Motorsykkel Carburetors

Carburetors på CT90 motorsykler tendens til å bli full av slam og andre forurensninger. Det er viktig å være i stand til å enkelt og effektivt rense disse forgassere og få dem tilbake til pari. Prosessen er egentlig ganske enkel og krever bare vanlig verktøy. Du trenger
Quick-connect slangeklemmer
Phillips skrutrekker
såpevann
Clean filler
Air kompressor med pekte blåser tips
Vis flere instruksjoner

1.

Fjern forgasseren fra motorsykkelen, og klemme noen slanger som går fra motorsykkelens gasstanken ved hjelp av standard hurtigkobling for slangeklemmer. Dette vil holde all gassen lekker ut av tanken din.
2

Fjern toppen av forgasseren ved å løsne og fjerne sine festebolter med en stjerneskrutrekker. Trekk forsiktig den øverste bort fra resten av forgasserenheten, være sikker på å holde forseglingen stikker til forgasseren lokket.
3

Dumpe innholdet i forgasseren i en bøtte eller annen beholder som skal avhendes på forsvarlig måte i samsvar med gjeldende lovgivning. Rist ut så mye av slammet i forgasseren som mulig.
4

Sug og tørk innsiden av forgasseren med en ren klut og såpevann. Kjør rikelig med vann gjennom forgasseren, prøver å vaske det ut så fullstendig som mulig.
5

Bruk en luftkompressor til å effektivt blåse ut alle ventiler i forgasseren. Små blåser tips fungerer best for denne oppgaven. Ved ganske enkelt å anskaffe en god tetning rundt ventilene, kan du enkelt blåse ut all slam og andre forurensninger ut av forgasseren.
6

Skyll hele forgasserenheten ut med en slange. Pass på å fjerne alle leftover såpe og renere rester.
7

Sett forgasseren på et tørt, rent sted, for å tørke i solen. La det tørke i to til tre timer før du fortsetter.
8

forsiktig plassere toppen tilbake på forgasseren, og pass på å justere forseglingen så perfekt som mulig. Plass og stram til forgasser er bolter med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106342.html

Previous:
Next:

motorsykler