Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Installasjonsveiledning for Harley Davidson Signal Mirrors

Turn signaler anses av motorsyklister for å være en av de største detriments til utseendet på en motorsykkel og ofte vises som oppsvulmede, amber eyesores festet til styret eller ramme. Harley-Davidson tilbyr nå et sett med speil med integrerte blinklys for å forbedre den estetiske flyt av sine berømte motorsykler. Mens installasjon av speilet i seg selv er ganske enkel, tar ledningsnett de integrerte signaler noen forberedelser og elektrisk kompetanse. Forberedelse

Skaff en fabrikk service manual laget spesielt for din Harley-Davidson motorsykkel. Disse manualene vil hjelpe deg kjent med motorsykkelens elektriske system samt gi detaljert fjerning og installasjon instruksjoner. Samle en grunnleggende forståelse av de fremre blinklys ledninger steder og Avinstalleringsprosessen før du begynner. Deretter legge ut delene som følger med den nye blinklys speil kit. Ta litt tid til å sikre at alle nødvendige deler er til stede og i orden. Til slutt, beskytte deg mot elektrisk støt ved å koble motorsykkelens batteri. Hvis du eier en Sportster eller VRSC (V-Twin Racing gate Custom) modell, finn Maxi-sikring bak venstre side, og fjern det i stedet for å koble fra batteriet.
Factory Mirror og svingesignal Fjerning

Fjern speilene ved å skru eikenøtt mutter eller låsemutter på undersiden av brems og clutch hendel abbor, deretter vri speilet mot klokken for å skru den fra abbor. Noen modeller, som for eksempel FXSTD (Deuce), FLSTF (Fat Boy) og alle Dyna og VRSC modeller bruker en ball stud-type klemme som fester høyre side blinklys til bunnen av speilet innlegget. For å fjerne speilet og blinklyset, løsne ballen klemmen ved å vri den mot klokken, og deretter fjerne speilet som normalt.
Opplyst speil Installasjon

Installer nye speil på clutchen og bremsehendelen abbor, sette makt ledningen går gjennom abbor først. Vri speilet klokken til den sitter mot abbor. Kobler den grå jordledning leder til undersiden av speilet innlegget, som vender mot den flate kanten av jordklemmen oppover. . Sikker speilet ved å legge skiver og eikenøtt eller lås mutter
svingesignal Kabling

Finn motorsykkel ledningsnett; referere til en service manual for plasseringen av ditt spesifikke motorsykkelens sele. ROAD KING modeller (FLHR) har sin sele skjult i frontlys skallet, mens større Touring-modellene ofte sikre ledningsnettet i front kåpe. Når du har funnet selen, spore ledningene fra de opprinnelige blinklys tilbake i selen for å finne hvert signal er kontaktene. Koble den opprinnelige signaler og fest den nye signal speilet ledningsnett Y-sele i stedet. Før ny sele tilbake til styret og koble den første kontakten på Y-sele til signal speil. Hvis ønskelig, kan du beholde bruk av de originale blinklys ved å koble dem til den sekundære kontakten på ledningene Y-sele.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106068.html

Previous:
Next:

motorsykler