Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner de bakre bremseklosser på en Harley-Davidson Ultra Classic

Regelmessig inspeksjon av komponentene til bremsen på motorsykkelen er et must. Når du finner ut at bremsekloss tykkelsen har falt under minimum slitasje nivåer på turen din, er det på tide å skifte dem ut. Fjerne bremseklossene fra en Harley-Davidson Ultra Classic er en oppgave lett utføres av den gjennomsnittlige rytter. Et par enkle redskaper og en kan-gjøre-holdning er mer enn nok til å lykkes i dette arbeidet. Du trenger
Cross-tip skrutrekker
Stor sparkel
Drensvannsoppsamler
SAE muttertrekker satt
DOT 5 silikon bremsevæske
Vis mer Instruksjoner

en

Slå utløsetappene og fjern høyresidig Ultra Classic saddlebag. Løsne de to pad pinnene på bremsekalippernes med en mutter driver, men ikke fjern. Fjern de to skruene fra baksiden master sylinder dekselet med et kryss-skrutrekker. Sett dekselet til side på et rent og tørt sted for å hindre forurensning.
2

Plasser en renne pannen under den bakre master sylinder. Press mot innsiden pad med en sparkel, tvinge bremsekalippernes stempelet for å trekke tilbake. Tvinge stempelet til å trekke tilstrekkelig for å tillate plass til å sette inn en ny pute, om nødvendig. Trekk ut de to pad pins del av måten å slippe bremseklossene. Kast de slitte bremseklosser.
3

Fyll bakbremsen master sylinder til fill-tråd med Harley DOT 5 silikon bremsevæske. Monter bakre master sylinder dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106103.html

Previous:
Next:

motorsykler