Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Mest eksosrør for sykler

En av de mest populære modifikasjoner du kan gjøre til en motorsykkel er å oppgradere eksosanlegget. Ikke bare legge en ettermarkedet eksosanlegg hestekrefter, men det kan endre sykkelens lyd og utseende. Av titan til karbonfiber, følgende er blant de hotteste eksosanlegg tilgjengelige for en rekke motorsykler. Muzzys ytelse produkter

Startet av de mest vellykkede motor byggmester og tuner i racing historie, Rob Muzzy, Muzzys eksosanlegg gir en rekke ettermarkedet eksos fulle systemer og slip-ons for sport sykler, kryssere, skitt sykler, ATV og RUVs. Full systemer og slip-ons er tilgjengelige i ultra-light titan, karbonfiber og rustfritt stål. I tillegg til en oval design, Muzzys eksos bokser er tilgjengelig i høylytte versjoner, som sveiv ut en dyrisk lyd. Fra dra sykler til canyon skar, har Muzzys en eksos modell for en god mengde sykler på markedet. Prisene er også ganske rimelig, sammenlignet med de andre topp eksos produsenter.
Akrapovic

Brukes på de beste MotoGP-sykler, er Akrapovic en av de beste i bransjen for kvalitet og ytelse. Dyno Tallene lyver ikke, og Akrapovic rør er kjent for sin jevn leveranse gjennom rev områder. Bygge kvalitet utmerker seg utover mange produsenter, takket være bruken av de beste materialer og sveising konstruksjon. Akrapovic rør også passe et bredt spekter av merker fra Aprillias til BMWs, selv om det kan være vanskelig å finne et system som passer en eldre modell. I tillegg Akrapovic rør er ganske dyrt, men du får det du betaler for, som er en av de beste eksos systemer på markedet.
Yoshimura

Hvis det var en popularitet contest blant motorsykkel eksos produsenter, ville Yoshimura vinne. Startet av en utdannet fly mekaniker 55 år siden, har Hideo "Pops" Yoshimura jobbet med AMA Superbike team i flere tiår, perfeksjonere sin teknologi gjennom årene. Ikke bare har Yoshimura etterlatt seg en arv på banen, men også med uformell street og dirt ryttere. Karbonfiber, titan og rustfritt stål systemer alle råvarer som varemerke Yoshi lyd - The Banshee-aktig skrike på høye turtall som vekker oppsikt. Med en solid racing historie, støttet produktkvalitet og ytelse og popularitet blant MC-bransjen, er Yoshimura en av de beste valgene når det kommer til ettermarkedet eksos.
Scorpion Eksos
< p> Hvis du vil ha en dyp, hes bark ut av eksos, deretter en Scorpion er veien å gå. Utseende er ikke for shabby også, for selskapets titan flamme eksos kan er ganske looker med sin fargerike spekteret. Scorpion tilbyr også vanlig titan, karbonfiber og rustfritt stål versjoner som er tilgjengelige i en rund eller oval kan. Selv om ikke en av de mest populære eksosanlegg, er Scorpion stadig fans, takket være sine rimelige priser og kvalitet bygge.
Vance and Hines
p Hvis du er en cruiser rytter, ser ikke lenger enn en Vance og Hines system. Chrome aldri sett så bra i runde, ovale eller "Monster" design. Men the buck stopper ikke ved cruisers - Vance og Hines gir en grei spredning for sport sykler, skitt sykler og beregninger, men ikke til omfanget av en Yoshi eller Akrapovic
FMF

Trusted i gjørma i mange år, er FMF primo valg for dirt bike ryttere og Supercross syklistene. Med tre valg av overskrifter (PowerBomb, megabombe og Hi-Flow) og en mengde av titan, karbon og rustfritt eksos kan alternativer, kan ingen andre produsenter matche FMF dedikasjon til industrien. FMF er også forgreninger til sport sykler og to idretter, som er et tegn på at selskapet vokser på måter vi ønsker å se.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106037.html

Previous:
Next:

motorsykler