Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer motorsykkel motor Guards

Motorsykkel motor vakter er en av de viktigste deler av sikkerhetsutstyr som du kan kjøpe. De kan også legge til stil og personlighet på motorsykkelen. Installasjonen er ganske enkel, og kan gjøres på mindre enn en time på de fleste sykler, her er hvordan. Du trenger
Engine vakt kitMetric skiftenøkkel setMetric socket setChalk (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Hold motoren vaktene opp på sykkelen, og finne ut nøyaktig hvor du 'll trenger for å montere dem. Du kan bruke et stykke kritt for å markere dette stedet.
2

Installer avstandsstykker i de bakre footpegs. Dette kan eller ikke kan være nødvendig, avhengig av hvilken modell av motorsykkel og motor vakter du har. Du kan bruke en socket, men på grunn av plasseringen av boltene, kan det være enklere å bruke en skiftenøkkel. Fjern boltene som fester de bakre footpegs til sykkelens ramme. Disse bolter er plassert på innsiden av footpeg ved siden av motoren. Deretter setter du spacer mellom rammen på sykkelen og footpeg, og installere footpeg.
3

Fjern de fremre footpegs. Bruk en stikkontakt eller fastnøkkel til å fjerne boltene som holder pinnene til rammen, og sette disse delene til side. Også disse boltene er på innsiden av footpeg i nærheten av motoren.
4.

Skyv motoren vakt mellom den fremre støtfanger og rammen. Det åpne parti av motorvernet bør være nærmest bakken. Hold motoren vakt klar av radiatoren, hvis sykkelen din er utstyrt med en. Skyv monteringstappene på bunnen av motoren vakter mellom footpeg mounts og rammen. Juster, sett avstandsstykkene og re-installere de fremre footpegs ved hjelp av en skiftenøkkel eller rørtang.
5

Fest toppen av motoren vakt til sykkelen. Dersom din sykkel er vannavkjølt, må du fjerne den øverste bolten på radiatoren dekselet. Sett lengre bolt som er inkludert i motoren din vakt kit gjennom motoren din vakt i radiator dekselet. Dersom din sykkel er luftkjølt, må du sikre at motoren vakt til rammen. Bare å sette inn bolten gjennom motoren vakt i sykkelens ramme, og stram etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106229.html

Previous:
Next:

motorsykler