Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Vurdere en spesialtilpassede Motorsykkel

Du ønsker å kjøpe en spesialbygd motorsykkel, men du er ikke sikker på hvor mye du skal bruke. Du har ikke noe imot å betale for spesialisert arbeid så lenge du ikke blir overladet. Bruk disse tipsene for å vurdere en tilpasset bygget motorsykkel. Instruksjoner
en

Beregn hvor lenge byggmester brukt tilpasse sykkelen. Jo flere detaljer og tid som gikk inn i sykkelen, desto høyere kostnadene være.
2

Bestem kostnadene for materialene som brukes i sykkelen. Finn ut om skaperen brukt noen spesielle tjenester for å bygge sykkelen. Du kan forvente å betale mer for en sykkel hvis eksperter hjulpet design eller bygge sykkelen.
3

Sjekk sykkelen mot andre lignende motorsykler. Du vil betale mer for en sykkel som er unik på noen måte. Noen sykler koste mer fordi de er sjeldne og ønsket av samlere.
4

Finn ut om noen spesifikke deler av sykkelen var tilpasset designet. Se på brakettene, felger og dekker. Din pris vil øke hvis disse delene er skreddersydd.
5

Se på mengden av krom designeren brukes for å skape sykkelen. Prisen vil variere avhengig av hvor mye krom brukes. Sjekk de dekker, tilbehør og maskinvare.
6

Pay oppmerksomhet til maling jobb. Sykkelen vil koste mer hvis det var custom-malt eller retusjert. Se på dekaler og design ved beregning av pris. Du vil betale mer hvis maleriet er gjort av en ekspert.
7

Spør om sykkelens motor. Se på den type motor og størrelse. Du betaler forskjellige priser avhengig av størrelse, merke og kraften i motoren.
8

Finn ut hvem som gjorde sykkelen. Du betaler mindre for en sykkel bygget hjemme av en nybegynner. Sykler bygget av spesialister som Orange County Choppers og indiske Larry er verdt mye penger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106187.html

Previous:
Next:

motorsykler