Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik beskytter motorsykler fra riper

En motorsykkel kan være en dyrebare besittelse. Naturligvis, sykkel eiere gjør alt de kan for å holde utstyret ripefri. Det er ting du kan gjøre for å beskytte en motorsykkel mot riper, enten du er på en tur, reparere sykkelen eller lagre den for vinteren. Du trenger
Blanket
malerens tape
Vinyl beskyttelse kit
Vis flere instruksjoner
en

Ride på fortau når det er mulig. Grusveier sandblåse krom og løs grus kan fly opp og skade sykkelen. Selv om du rir veldig sakte nedover en grusvei, kan en annen bil kjøre av og sparke opp et hagl storm av steiner.
2

Park en motorsykkel godt unna andre biler. Mellom døren dytting, folk uforsiktige med handlekurver og barn som ikke kan holde hendene av, er sykkelen i farlig territorium når parkert i nærheten av andre biler. Et par ekstra skritt er en liten pris å betale for å beskytte investeringen din.
3

utpeke en parkeringsplass for sykkelen i garasjen. Holde en ren sti hele veien rundt det slik at du kan gå av uten å røre sykkelen. Glidelåser og snaps fra klærne kan ripe motorsykkelen hvis du klemmer ved siden av. Park sykkelen bort fra elementer som kan falle og skade den, inkludert elementer på hyller over og ved siden av den.
4

Toss en gammel, mykt teppe over motorsykkelen din når du parkere den i garasjen. Ikke bare vil det holde støv av krom, vil det beskytte lakken jobben, også.
5

Bruk malerens tape for å beskytte motorsykkel når du gjør vedlikehold eller reparasjoner. Tape av alle områder i umiddelbar arbeidsområdet. Hvis du mister en del av eller et verktøy, kan båndet beskytte sykkelen mot skadelige riper.
6

Kjøp en maling beskyttelse kit. Disse pre-cut vinyl kits seg fast til bensintanken for å beskytte mot riper og mindre bulker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106167.html

Previous:
Next:

motorsykler