Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en Power Commander på CBR1000RR

Siden 1972 har Dynojet Forskning gitt ettermarkedet kits å forbedre ytelsen til eldre forgasser-matet motorsykler. De fleste nyere motorsykler, som for eksempel Honda CBR1000RR, bruker en elektronisk kontrollert innsprøytningssystem. Å forbedre ytelsen til disse elektroniske super sykler, motorsyklister ansette Dynojet selskapets Strøm Commander, en elektronisk bensininnsprøytning kontroller som kan finjustere innsprøytningssystem å gi en ekstra boost i kraft. Installere Power Commander er en relativt enkel oppgave, men det krever noen tekniske evner. Du trenger
Allen hodet socket sett, metrisk
Stikknøkkel
Hex hodet socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern setet ved å skru festeboltene under setet med en 5mm Allen socket. Når boltene er fjernet, trekk setet oppover og til baksiden av motorsykkelen for å løsne setet foran fangsten tappen foran på setet.
2

Ta av bensinlokket og ytre drivstofftank dekke. Dekselet er festet med to bolter på undersiden av setet og to under trim på forsiden av tanklokket.
3

Fjern den bakre passasjersetet og skru ut de to boltene som sikre halen fairing til rammen. Plasser på-sjef modulen i halen fairing kupé og rute modulens kabler gjennom halen fairing og inn i under-rammen under setet. Sett på halen kåpe er festeboltene.
4

Fjern bensintanken anslagsvinkel, en svart brakett som krysser sub-frame i nærheten av batteriet, ved å skru sine sekskantskruer festeboltene. Rute kablene til gasspjeldhus, som ligger under luften boksen, og koble modulen jordkabel til den negative (-) terminal innlegget på batteriet. Koble til drivstofftanken anslagsvinkel.
5

Ta tak foran på drivstofftanken og løft den oppover. Plasser en trekloss for å støtte tanken mens du tilgang til gasspjeldhus. Finn spjeldhus injektorer. Det er to sett med injektorer - en øvre og en nedre sett. Fjern ledningsnettet fra de nedre injektorer.
6

Installer Power Commander er seletøy til injektorene, som starter ved å koble modulen oransje pluggen inn i injektoren helt til venstre. Koble fabrikken kabling til Power Commander er tilsvarende pluggene.
7

Finn det svarte Throttle Position Sensor (TPS) på venstre side av gasspjeldhus og koble den fra. Installer Power Commander matchende plugg mellom TPS sensor og fabrikken ledningsnett.
8

Nedre drivstofftanken, deretter installere den ytre drivstofftanken cover, bensinlokket og sete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106060.html

Previous:
Next:

motorsykler