Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er EBC HH Pads for Motorsykler?

Å ha en rask motorsykkel er flott, men ikke hvis du ikke kan stoppe. For dette formål, installere effektive bremseklosser er viktig. EBC HH bremseklosser er en måte å være i stand til å stoppe svært raskt, noe som gir rytteren større trygghet og økt sikkerhet. Før du kjøper, skjønt, arm selv med noen viktige opplysninger om EBC HH motorsykkel bremseklossene. Fakta

Motorsykkel bremseklosser, som bil bremseklosser, får friksjon rangeringer fra den internasjonale organisasjon kalt Society of Automotive Engineers, eller SAE. En HH rating for en bremsekloss betyr at friksjon er over 0.55 når både kaldt og varmt. Dette betyr at de utfører konsekvent i alle temperaturer.
Typer

EBC produserer HH bremseklosser å passe nesten alle moderne sykkel på markedet i dag. I tillegg finnes det egne pads for foran og bak oppbremsing applikasjoner. Alltid sørge for å kjøpe de riktige pads for din spesifikke sykkel modell-og fremre eller bakre rotoren.
Egenskaper

EBC HH bremseklosser er laget av en kobber legering, som er ansvarlig for sin høye friksjonskoeffisient. Det hjelper også å fjerne den ekle lukten som du kan noen ganger oppleve når du ta en håndfull av bremsehendelen. Avhengig av sykkel-modellen som du kjøper EBC HH pads, kan en perforert rustfritt stål radiator plate leveres i pakken. Perforerte plater hastighet spredning av varmen fra bremseklossene slik at negative varme innvirkning ikke er filt på kalippere og hydraulikk.
Hensyn
p Hvis dine rotorer er spesielt slitt, det vil ikke uansett hvor store dine nye bremseklosser er mindre du endrer dine rotorer, også. Siden HH bremseklosser er en hardere sammensatte, vil de ta lengre tid til sengs i dine rotorer. EBC selv sier at denne prosessen vil ta ca 250 miles under normale, ikke-highway bruk. De kan også generere mer brems tyster enn du har opplevd med andre pads, hovedsakelig på grunn av deres hardere sammensatte. Det er mulig å blande bremseklossens forbindelser på en enkelt sykkel, kanskje kjører HH pads på forhjulet og GGs på baksiden din. Eksperiment for å se hva som fungerer best for deg.
Misforståelse

EBC HH bremseklosser kan være bra for deg, men de kan ikke. Dette vil i stor grad avhenge av din kjørestil (gate eller rase, aggressive eller ikke) og bremsesystem. Det er viktig å sørge for at disse putene vil arbeide for det planlagte programmet før du forplikter deg til dem. Ikke anta at bare fordi de har en høy friksjon rating, vil de nødvendigvis være bedre for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106428.html

Previous:
Next:

motorsykler