Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en ekstern Starter på en motorsykkel

Legge til en ekstern forrett til din motorsykkel alarm system kan du varme opp sykkelen mens du få rettet opp. Lockout har å unngå startes i gir eller over ruse motoren gjør installere en ekstern starter på en motorsykkel et trygt alternativ. Installasjonen tar nøye planlegging og grunnleggende kabling kunnskap. Du trenger
Remote startpakke
Wire cutters
T-kraner
Silicon caulk
Vis flere instruksjoner
en

Plan ruten fra alarmen strømforsyningen til antennelse. Fjern eventuelt støping eller deler som hindrer innsyn og identifisere områder for å feste ledningen. Koble fra batteriet ved å fjerne den negative terminalen.
2

Kjør og sikre wiren gjennom rammen og paneler av motorsykkelen. Wire må ikke kjøres langs varme omgivelser. Fest ledningen med slips stropper.
3

Identifiser de riktige ledningene å tappe i dokumentasjonen fra produsenten. Stripp endene av ledningen og lodde-forbindelser ved å lufte ut wire og deretter vri dem sammen. Wire caps er et akseptabelt alternativ som silisium gel forsegler caps. Pakk uisolerte ender eller caps med elektrisk tape.
4

Trykk på tenningsledningene bruker t-kraner per produsentens anvisninger. Koble eventuelle jordkabler og verifisere t-trykk gjort en solid forbindelse.
5

Program alarmen modulen for å betjene den ekstra ledning for fjernkontrollen. Still enkle skyvebrytere på eller bruke programmering port og programvare for å tildele ekstra.
6

Hook den negative kabelen tilbake på batteripolene og plassere sykkelen i nøytral. Engasjere eksterne for å bekrefte det som fungerer og starteren er koplet riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106192.html

Previous:
Next:

motorsykler