Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri en motorsykkel Forgasser

En skitten motorsykkel forgasseren kan føre til mange forskjellige problemer. Hvis det er ekstremt skittent, kan motorsykkelen ikke starte i det hele tatt. Hvis det er bare mildt skitne, kan motorsykkelen være høyere enn den trenger å være. Du trenger
forgasser cleanerTooth brushScrew driverRags
Vis flere instruksjoner
en

Først må du fjerne forgasseren. På noen modeller kan dette være en relativt enkel ting å gjøre. Det kan imidlertid være nødvendig for deg å fjerne setet, sidedeksler, og drivstofftanken for å få forgasseren av.
2

Bruk en børste for å fjerne løst smuss og skitt. En gammel tannbørste som du var i ferd med å kaste bort fungerer helt fint for dette.
3

Fjern skruene som holder forgasseren bolle på. Nå kan du komme til innsiden av forgasseren.
4

hjelp carb renere, som du kan kjøpe på Bildelbutikker, rengjøre innsiden av bollen. Hvis beholderen er full av fett eller andre fremmedlegemer, må du kanskje bruke en pinne for å grave den ut før du kan rengjøre innsiden.
5

Bruk tannbørste og carb renere å rengjøre andre deler av forgasseren. Når fjærene, pins, og skruer er ryddet, vil forgasseren kjøres akkurat som den gjorde da den var ny. Noen mennesker faktisk koke alle disse delene i vann for å bli kvitt hver siste del av sot. Dette er ikke nødvendig, men det vil sikre at alt er rent.
6

Sett forgasseren sammen igjen og re-installere det på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106282.html

Previous:
Next:

motorsykler