Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Olje på en Kawasaki KZ750

Først tilbys som en del av Kawasakis 1976 motorsykkel line-up, den KZ750 inneholdt en skuddsikker 746cc parallell twin sylinder motor til å konkurrere mot de populære britiske modeller, for eksempel Triumph. Rost for sin enkelhet og vedlikehold, har den store KZ sakte bli et samleobjekt stykke. Å leve med en KZ750 er forfriskende drama-fri, krever svært lite vedlikehold spare for en sporadisk oljeskift. Men trinnene som kreves for å skifte olje er litt mer komplisert som sykkelen ble produsert før oppfinnelsen av "spin-on" oljefilter. Du trenger
Metric hex head socket satt
Stikknøkkel
oljefilter
Motorolje, SAE 10W40 eller 20W50
trakt
Rags eller håndklær
Vis Mer Instruksjoner
en

Start motoren og la den gå for en periode på fem til ti minutter å varme oljen. Stopp motoren og vri tenningsbryteren til "Off" posisjon. Park motorsykkelen på en glatt, jevn overflate og legg den på centerstand sin.
2

Finn bunnpluggen på undersiden av motoren og plassere en kum eller container direkte under den. Fjern tappepluggen og la oljen renne helt og sett proppen i motoren.
3

Fjern eikenøtt nøtter som fester venstre rytterens fot pinne braketten til rammen. Skyv foten pinne brakett av rammen studs og sett den til side. Løsne bolten på girspaken og trekk i spaken helt ut av skiftet skaftet. Fjern de tre sekskantbolter fra fronten tannhjulsdekselet trekk deretter dekselet fri fra motoren. Oljefilteret boliger vil nå være tilgjengelig
4

Finn oljefilter bunnpluggen:. Det er en hex head bolt på den nederste delen av oljefilterdekselet. Hold en kum eller container under oljefilteret bunnpluggen og ta ut pluggen. La oljen renne helt og sett proppen.
5

Fjern oljefilterdekselet bolt og trekk oljefilterdekselet ut av motoren. Trekke olje filtrere ut fra motoren og fjern retensjon fjæren fra den ytre kanten av filteret. Kast det gamle filteret.
6

Installer det nye oljefilteret og sett oppbevaring våren mellom filteret og filteret dekselet. Stram monteringsbolten helt.
7

Sett frontdekselet tannhjulsdekselet, girspaken og fot pinne brakett.
8

Fjern oljepåfyllingslokket fra høyre side av motor og sakte hell i 3,6 liter (0,9 liter) av SAE 10W40 eller 20W50 motorolje i filler halsen ved hjelp av en trakt. Sett på lokket og tørk vekk oljen som kan ha lekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106041.html

Previous:
Next:

motorsykler