Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge Motorsykkel bremseklosser

Når du parkerer en motorsykkel i en lengre periode, ser det ut til at uansett hva plasseringen, eller hvor god støtten er, sykler liker å rulle og velte. For å motvirke dette problemet, gjør deg selv motorsykkel bremseklosser. Skyv bremseklosser foran dine motorsykkeldekk å spenne sykkelen sklir. Du trenger
to blokker med en-av-en kvadratmeter tre (or helst)
Jigsaw med en forlengelse
Strøm sander
fint sandpapir
værbestandig tre lakk

Vis flere instruksjoner
en

Fest forlengelsen blad til stikksag din. Torget opp kantene av blokkene, kutte av noen ujevne eller hakkete kanter for å gjøre blokken så nær en ekte kube som mulig.
2

Sett opp klossene, vendt holdent mot deg. Begynn et kutt omtrent en tomme fra hvert øvre hjørne. Vinkel dette kuttet så nær til en vinkel på 45 grader som mulig, og skjære seg mot midten av blokken. Men kontroller, for å skjære i det minste to tredjedeler av veien gjennom hele blokken. Det er der dekkene vil hvile.
3

runde av alle kanter på blokkene, ved hjelp av en makt slipemaskin. Tre lunter faktisk kan punktere en motorsykkel dekk, så dette trinnet er svært viktig i byggingen av bremseklosser.
4

Sand de chocks med et stykke fint sandpapir. Jo mykere bremseklosser er, jo bedre vil de se.
5

Blow alle tre støv av overflaten av bremseklosser, ved hjelp av en luft kompressor med en spiss tupp. Dette er avgjørende for å få en god finish.
6

Påfør en standard, værbestandig tre lakk av ditt valg. Dette vil holde dem fra å splitte og gi dem et profesjonelt utseende.
7

Tillat klosser til å tørke over natten før bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106263.html

Previous:
Next:

motorsykler