Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tow en motorsykkel bak en bil

Det er flere måter å transportere en motorsykkel, men mange av dem involverer henting lastebiler og store trailere. Men hvis du eier en bil, fortvil ikke. Her er to alternative metoder for transport for motorsykkelen. Begge metodene krever at du har en stikk-mottaker installert på bilen din, og at du sikkert binde ned motorsykkelen med heavy duty stropper. Hvis du er ganske hendig du kan installere stikk mottakeren selv, eller du kan ha den installert profesjonelt. (Sjekk under "haker" i gule sider.) Før du har noen stikk mottaker installert eller gjøre noe tauing, må du kontrollere at du ikke vil komme til å overskride bilens slepekapasitet ved å sjekke bilens brukerhåndboken. Du trenger
Trailer
Tow Bar
Vis flere instruksjoner
en

Det finnes flere typer små tilhengere tilgjengelig at bilen skal kunne taue. Noen tilhengere har tailgates som fungerer som en innebygd rampe når den senkes. Hvis bilen din kan håndtere den ekstra vekten, kan en lukket tilhenger være akkurat riktig for deg. Noen trailere er produsert for det formål motorsykkel haling, men vil koste litt mer penger. Du kan kjøpe en passende trailer billigere hos din lokale Oppussing eller gården butikken som, med noen mindre modifikasjoner (installasjon av tie ned kroker og ramper), kan bare passe regningen.
2 p Det er flere fordeler med å bruke en trailer: Noen tilhengere kan bære flere motorsykler. Bare pass på at du ikke overskrider bilens trailer-slepekapasitet. En lukket trailer gir full beskyttelse av motorsykkelen mot elementene. Du kan leie en trailer fra store utleie sentre til en rimelig pris.
3 p Det er også flere ulemper til en trailer. Lagring for en trailer kan være et problem hvis du bor i city.The trekkvognen vil oppleve lavere drivstofføkonomi mens en tilhenger, spesielt en lukket tilhenger. I de fleste stater en trailer må være lisensiert og registrert. På grunn av en motorsykkel naturlige ustabilitet når du står stille, vil du vanligvis trenger en hjelper til å laste og losse motorsykkelen.
4

Den andre metoden du kan bruke er et slep bar. En motorsykkel tilhengerfeste er en enhet konstruert for å bære forhjulet på motorsykkelen opp fra bakken, mens den bakre hjulet har full kontakt med bakken. Tilhengerfestet glir inn i bilens stikk mottaker. Det finnes flere produsenter av slep barer, så når du handler for en sørge for at du får en som vil tåle vekten av motorsykkelen. Pass også på bilens tongue-vekt kapasitet vil ikke overskrides ved den samlede vekten av et slep bar og din motorsykkel.
5

Igjen, det er flere fordeler med denne metoden. Den opprinnelige kostnaden for et slep bar kan være mindre enn å kjøpe en trailer. Det er ingen ekstra lisensiering eller forsikring avgifter. Det er ingen oppbevaring som det ville være med en trailer, når den ikke er i bruk, rett og slett fjerne tilhengerfeste fra din stikk mottaker og legg den i bagasjerommet på bilen eller i garasjen eller lagerbygg. Motorsykkelen kan vanligvis kjøres på slep bar uten assistanse, noe som gjør det enkelt å laste selv.
6 p Det er også noen ulemper. De fleste MC-produsenter anbefaler ikke tauing motorsykler med bakhjulet på bakken fordi motorsykkelens overføring ikke skal få riktig smøring under overføring. Av denne grunn må du koble motorsykkelens bakhjulsdrift system (enten det er belte, kjetting, eller aksel). Bruken av et slep bar anbefales ikke for lange avstander. Du kan ikke være i stand til å bruke et tilhengerfeste for din type motorsykkel. For eksempel, hvis du sleper en dirt sykkel med Knobby dekk som har en myk gummiblanding, vil denne metoden føre til for tidlig slitasje på bakdekket. Motorsykkelen må ha fullt fungerende foran og bak hjulene i orden for tilhengerfeste å jobbe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106503.html

Previous:
Next:

motorsykler