Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan velge riktig Motorsykkeldekk

Velge motorsykkelens dekk er en viktig faktor i hvordan sykkelen vil ri og utføre. Mange fremskritt i dekk design, konstruksjon og kunstige gummi materialer gir et bredt spekter av dekktyper for å passe alle typer sykkel. Hver motorsykkel rytter må velge et dekk å imøtekomme hans personlige riding vaner. Hvis du er interessert i å gjøre burnouts, kutte donuts og utføre stunts, vil du ønsker en annen type dekk fra fyren som bruker sykkelen til å pendle til jobb. Du trenger
Motorsykkel
Tire produsentens litteratur
dekkforhandler annonser og brosjyrer
Dekkspesifikasjoner
Vis flere instruksjoner
en

Match motorsykkelens kategori klassifisering med type dekk utviklet spesielt for det - motorsykler kommer fra fabrikken med riktig størrelse dekk på en generell type laget for å passe på sykkelen sin kategori. Velg et annet merke eller type dekk til custom-fit din eksakte type ridning behov. Lær om spesifikasjonene og byggevarer av dekkene du vurderer, sammenligne fordeler og ulemper med de ulike dekktyper før du kjøper nye dekk
2

Samle så mye informasjon som mulig om de forskjellige. typer eksisterende motorsykkeldekk. Les produsentens funksjoner og spesifikasjoner ark. Lær forskjellene mellom fremre og bakre dekk krav. Se etter en større, tyngre bakdekket å bære størstedelen av sykkelens vekt belastning og tåle stress av å gi strøm til akselerasjon. Sammenligne lettere, smalere og mindre foran dekk som er utformet for mange å snu. Plukk dekk med solide sidevegger hvis du gjør høy hastighet svinger og lene seg tungt inn i kurver.
3

Gjennomgå type ridning du oftest gjøre og prioritere komfort, ytelse og dekk levetid krav. Velg sport-skjevhet motorsykkeldekk for hardt, sport-sykkel road kjøring. Plukk et bredt bakdekk med et stort område av overflaten kontakt og radial-type dekkmønster. Få dekkene med en høy slitebane-til-void ratio for god vei tilslutning i vått og tørt vær. Se etter dekk laget av slitesterkt forbindelser for økt slitebanen liv.
4

Bruk dekk med en vekslende skjevhet-ply utforming av syntetisk gummi og kompositt mesh for store cruiser sykler. Se etter dekk som er utformet for komfort og vekt-bæreevne. Plukk myke dekk med lav krone og en offset senter groove slitebanen for stabilitet under lange, rett foran hal. Mykere dekk har en kortere slitebanen liv, men er mer komfortable enn harde dekk. Få en mønsterdesign tilpasset en rekke veibanen typer.
5

Få et forhjul med en høy bue og en høy krone for rask styring og svinger hvis du ønsker å kjøre sykkelen. Plukk en back dekk med mindre mønsterdybde for bedre vei-gripende muligheter for raske starter. Bruk ekstra-ply racing dekk med stram intern innpakning for en stivere, hardere dekk. Velg dekk som er utformet for høy varme, friksjon og høy hastighet slitasje-og-tåre hvis du er seriøs om racing. Få et sett med hard-gummi, punktering motstandsdyktig, full-knobby dekk for off-road racing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106130.html

Previous:
Next:

motorsykler