Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Motorsykkel blinklys

Det er mange ettermarkedet blinklys tilgjengelige for motorsykler hvis du vurderer å oppgradere de stygge amber, lager blinklys til et friskt sett med bling signaler. Selv om denne jobben kan virke som en rutine bolt-on, er det noen viktige skritt som må følges for å sikre riktig installasjon. Du trenger
Sockets og skiftenøkler
Farget tape
Wire clipper og splitter (hvis nødvendig)
motstand (hvis nødvendig)
Lodding verktøy
Wire (valgfritt)

Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at motorsykkelen er slått av før du begynner. Finn den fremre og bakre ledningsnett for hvert sett med blinklys. Hvis sykkelen din har en kåpe, må du kanskje fjerne det for å nå de Blinklys foran ledninger. De bakre blinklys ledninger er vanligvis plassert under setet, så fjerne setet og sjekke. Alternativt kan du fjerne halen stykke for å nå de bakre blinklys ledninger.
2

Koble høyresving signal ledninger. Ledningene er vanligvis fargekodet, men hvis de ikke er, plasserer et stykke farget tape på ledningene for å matche dem opp senere. Noen blinklys koble til via en mannlig og kvinnelig boksen tilkobling, i så fall, bare løsne den mannlige enden av den kvinnelige enden
3

Finn maskinvare som monterer din tur signal til sykkelen din. . Det er vanligvis en skrue med en låsemutter på slutten og noen skiver. Skru ut mutteren med en skiftenøkkel eller rørtang og skyv blinklyset ut av huset sitt.
4

Sett den nye blinklyset ved å plassere ledningene gjennom gummimaljen først da ruting ledningene opp gjennom den samme passasje som de gamle ledninger ble plassert. Fest turn signal til huset sitt.
5

Koble ledningene, slik at hver ledning er koblet til den tilsvarende mate. Hvis din nye blinklys ikke har en boks-kontakt, må du kutte boksen slutten av av de gamle ledningene som er koblet til sykkelen din. Gli av 1/2 tommers av plast wire bolig ved hjelp av en wire stripper. Tvinn endene av ledningene sammen og lodde dem. Hvis du ikke har en lodding verktøyet, bruke et sett med kabeltilkoblere finnes i de fleste jernvareforretninger.
6

Slå motorsykkelens strøm på og sjekke blinklys. Hvis alt ser bra ut, installere kåpen og hale stykke, eller andre deler du måtte fjerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106057.html

Previous:
Next:

motorsykler