Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel maleteknikker

Motorsykler er mye mindre enn biler og har mindre flater å male. Det betyr mer tid kan settes inn i maling jobb og bedre kvalitet maling kan brukes på en motorsykkel. Det er mange maling selskaper som tilbyr spesielle maling, men er dyre og altfor dyrt å bruke på store kjøretøy. Velge Paint

Når du velger maling for motorsykkelen, må du huske på utformingen du vil bruke. Spesialitet maling som kameleon farger, krom maling, glow-in-the-dark maling, kan prisme maling og andre dyre malinger brukes til å lage en veldig unik og one-of-a-kind tilpasset maling jobb på motorsykkelen. Disse maling kan brukes av seg selv eller på toppen av en vanlig base strøk maling.

Når du har valgt maling for motorsykkelen, få primer, klarlakk maling og tynner til å gå med den. Alle disse materialene skal være laget av samme produsent, ikke blandes med noe annet selskapets produkter. Blanding merker kan muligens forårsake uønskede kjemiske reaksjoner og ujevnheter i malingen avslutningen.
Prepping Motorsykkel

Når du maler en hel motorsykkel, fjerne deler som vil bli malt. Hvis dette ikke er mulig, fjerne eller dekke rundt deler som ikke skal males. Bruk maskeringstape og papir for å forsegle disse delene så overspray fra malingen ikke kan nå dem.

Bruk 120 sandpapir til sand den gamle malingen og primer ut av motorsykkelen. Eksentersliper kan anvendes, men noen områder må slipes for hånd på grunn av vinklene og størrelse av delene. Tørk av pusset områder med voks og fett remover og en mikrofiberklut. Spray to tynne strøk med primer på de slipte områder, slik at hvert strøk tørke i tretti minutter før du påfører det neste. Når grunningen er tørr, sand det glatt med 300 sandpapir. Tørk området flere ganger med voks og fett remover.
Maleri

Tørk av områdene som dekkes i primer med en fille for å plukke opp og gjenværende partikler av støv eller skitt. Spray delene med tre eller fire tynne strøk med maling. La hvert strøk tørke i 30 til 60 minutter før du påfører neste strøk. Når malingen har tørket i en time, spray delene med fire tynne lag av klarlakk maling. La malingen tørke for en full 24 timer før du berører eller flytte deler. Vent to hele dager før du setter delene sammen igjen hvis de ble tatt ut av motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106414.html

Previous:
Next:

motorsykler