Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Strøm Commander til en Harley Davidson Road kong

Harley-Davidson Road kong serien har satt en høy standard. Bygget i lang tid, har Road King V-twin motor et komfortabelt sete, vindskjerm og harde salveskene. For å forbedre kongens ytelse, kan en Power Commander elektronisk bensininnsprøytning kontrolleren installeres enkelt å finjustere sykkelen makt levering. For modifisert Road Kings, som frittflytende luftinntak og eksosanlegg krever en større mengde drivstoff skal kunne fungere godt, er dette spesielt viktig. Heldigvis kan installere Power Commander være en av de enkleste oppgraderinger for å utføre. Du trenger
Torx socket satt
Stikknøkkel
Strøm Commander III kit
Alkohol vattpinne
Zip bånd
borrelås
Dielektrisk fett
Show More Instruksjoner
en

Fjern den høyre rammen for å få tilgang til Electronic Control Module (ECM). Fjern ECM ved å skru ut to bolter som fester den til rammen.
2

Koble ECM fra motorsykkelen ledningsnett. Plugg den svarte kontakten fra Power Commander modulen inn i ledningsnettet.
3

Forbered ledningsnettet kontakten for montering ved å rense den øverste siden av kontakten med den medfølgende desinfeksjonskompressen å fjerne eventuelle olje eller fett. Fest en stripe borrelås til ren overflate av begge halvdeler av kontakten.
4

Fjern baksiden fra borrelåsen og monter kontakten på undersiden av batteriet skuffen. Hold kontakten mot skuffen og press i 15 til 20 sekunder å sette borrelåsen er selvklebende bakside.
5

Koble den grå kontakten fra Power Commander modulen til ECM. Stram ECM er skruer for å feste den til rammen.
6

Sikre Power Commander modul ved zip-knytte det til ECM eller ramme. Sett på plass høyre side ramme dekke for å skjule ECM og Power Commander modulen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106077.html

Previous:
Next:

motorsykler