Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Sportster Bremser

introdusert i slutten av 50-tallet, var Sportster en utformet som en høy ytelse maskin som personifisert Harley bad-boy image. Så tøff som disse syklene er, deres bremseklosser til slutt må skiftes ut. Knirkende bremser er ofte det første tegnet på at elektrodene er forverret. Hvis bremseklossene er tynnere enn en nikkel, være forberedt på å endre dem snart, men jobben er mye enklere enn det ser ut. Du trenger:
Allen nøkler eller stikkontakter, SAE
pipenøkkel
5/16-inch skiftenøkkel
Replacement bremseklosser
Bremse-spray
filler eller håndklær

Vis flere instruksjoner
Front Brake Pads
en

Fjern den fremre caliper ved å skru de to Allen-bolter som fester bøylen til den nedre gaffel beinet.
2

Trekk bøylen mot baksiden av motorsykkelen for å frigjøre den fremre bremse rotoren. Spray rotor med brems renere å fjerne skitt og rusk som kan ha blitt fanget under bøylen. Tørk av brems renere umiddelbart med en ren klut eller håndkle.
3

Fjern 5/16-inch bolten og cap fra baksiden av bremsekalippernes.

4

Trekk bremseklossene ut av bøylen. En bremsekloss ligger i en større festebraketten. Skyv bremsekloss ut av holderen for å fjerne den.
5

Trykk stemplene på innsiden av bøylen tilbake med en flat skrutrekker. Dette vil tillate stemplene å gjenvinne et komplett utvalg av bevegelse for å bedre bremseeffekt og makt.
6

Plasser en bremsekloss i festebraketten og skyv begge bremseklosser i bøylen. Sett på lokket og skru bolten og skyv bøylen på fronten bremse rotoren.
7

Skyv bøylen på rotoren og over bremseklossene og braketter og stram de to Allen- hodet bolter.
8

Pump foran bremsehendelen å gjenoppbygge trykket i bremsesystemet linjen. Stopp når bremsepedalen krever et fast trykk for å aktivere bremsen.
Rear Brake Pads
9

Fjern de to Allen-bolter som fester bakbremsen målepunktet svingarmen.
10

Skyv bakre bremsekalippernes av bremsen rotoren ved å trekke den mot fronten av sykkelen. Lå bøylen til side. Bremseklossene skal nå være synlig, hviler på begge sider av rotoren.
11

Ta ut bremseklossene fra rotoren og rengjør bøylen er festebraketten og rotoren med brems renere. Tørk av renere umiddelbart med en ren klut eller håndkle.
12

Place de nye bremseklosser mot den indre og ytre overflate på bremsen rotoren.
13

Trykk på stempler på innsiden av bøylen tilbake med en flat skrutrekker. Dette vil tillate stemplene å gjenvinne et komplett utvalg av bevegelse for å bedre bremseeffekt og makt.
14

Skyv bøylen på rotoren og over bremseklossene og braketter og stram de to Allen-head bolter.
15

Pump bakre bremsepedalen å gjenoppbygge trykket i bremsesystemet linjen. Stopp når bremsepedalen krever et fast trykk for å aktivere bremsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106076.html

Previous:
Next:

motorsykler