Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge en motorsykkel på en lastebil

Det er mange ganger når du trenger å laste motorsykkelen på en lastebil i stedet for å ri den til din destinasjon. For eksempel, hvis du planlegger å ta en langtur med familien og ønsker å ta med motorsykkelen sammen for moro skyld. Eller kanskje du og en gjeng venner planlegger en off- road trip . Når du legger din motorsykkel, vil du sørge for at den kommer i ett stykke. Du trenger
Motorsykkel rampRatchet stropper
Vis flere instruksjoner
en

Roll motorsykkelen ut på rampen med en kompis eller to der for å få øye på deg. Har en av vennene dine stå på lastebil tilhenger for å få sykkelen fullt og rull det hele veien inn på bil som dere ser den på bunnen tilbake .
2

Strap motorsykkelen ned til lastebilen med skralle stropper slik at den ikke vil bevege seg under transport . Det er mest effektivt å spenne ned motorsykkelen ved sykkelstyre og hver side av rammen. Når motorsykkelen er trygt inne i lastebilen , sørg for å stenge luken ordentlig før du kjører av.
3

Gå til en lasterampe som på linje med baksiden av pickup lastebil og slett rulle motorsykkelen på baksiden av lastebilen, så bind den ned. Bruk dette alternativet hvis du ikke har en motorsykkel tilhenger eller rampe .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106274.html

Previous:
Next:

motorsykler