Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge Motorsykkel Fenders med glassfiber

Det er ikke uvanlig å finne glassfiber ettermarkedet karosseri komponenter. Glassfiber er moderat lett å jobbe med, og har en god styrke i forhold til vekten, og er vanligvis den minst kostbare kompositt materiale på markedet. Ved hjelp av glassfiber, kan man utforme en fullt funksjonell fender for en motorsykkel, enten ved å kopiere, eller skinning, en original fender eller lage en tilpasset design. Du trenger
Original fender (valgfritt)
Glassfiber klut
Resin og herder
Pensler
Skum eller leire
X-ACTO kniver
Putty spreder eller nal
Sander blokk
Assorted sandpapir
Hvit lim
Aceton
Vann
Paint skuffen eller bøtte
Vernebriller
Gummi hansker
Vis flere instruksjoner
Skinning Metode
en

Rengjør original fender som skal kopieres. Fylle ut noen lav kapasitet og sand ned grov, hevet kanter for å hindre dem fra å bli kopiert til den nye fender.
2

Påfør aa 50/50 blanding av vann og hvit lim til fender. Dette vil forsegle den opprinnelige delen og la de nye glassfiber delen som skal fjernes enkelt.
3

Pre-klippe glassfiber i små strimler. Dette vil gjøre det enklere for deg å plassere glassfiber bort på fender i følgende trinn. Forbered harpiks og herder blanding i henhold til produsentens anbefalinger.
4

Legg ned det første laget av glassfiber på din opprinnelige fender, plassere pre-cut strimler så nær hverandre uten overlapping. Det er greit å la stripene utvide utenfor kanten av dekselet. Ved bruk av flere klut vekter, eller tykkelser, start med den tyngste klut først. Dette vil gi en sterkere base for den fender som du bygger opp lag med glassfiber.
5

Påfør resin blandingen til glassfiber klut med en pensel, ved hjelp av lys dabbing bevegelser for å mette glassfiber klut. Vær forsiktig så du ikke å forstyrre glassfiber strimler. Du vil merke at duken blir gjennomsiktig som det absorberer harpiks, er dette normalt.
6

Legg en ekstra lag med tøy på fender, overlappende det første laget. Denne gangen bearbeid hårdt uten ekstra harpiks ved hjelp av tuppen av børsten for å komprimere det andre lag mot det første laget. Når duken har absorbert noe av harpiksen fra det første laget, som lukkes tett ved å påføre et annet lag med harpiks på toppen av det andre lag.
7

hjelp av en plast-eller spreder nal, fjerner eventuelle luftbobler bobler. Vær forsiktig så du ikke å flytte noen av glassfiber lag.
8

Fortsett lagdeling glassfiber materiale og belegg med epoxy før du har møtt din ønsket tykkelse og la det herde. Herdeprosessen tar vanligvis mellom 30 minutter til 24 timer.
9

forsiktig, tar du den nye glassfiber fender fra den opprinnelige og teste den mot motorsykkel i størrelse og innredning. Hvis det sitter korrekt, skjære vekk overflødig materiale og våt sand utsiden til glatt.
10

Drill i noen festehull som kreves for å passe din motorsykkel.
11

Prime og male fender før du installerer den på motorsykkelen.
Custom Method
12

Ta målinger av motorsykkelens fender mount poeng. Måle avstanden mellom festeboltene samt avstand fra gaffel ben å punge ben og dekklaring høyde.
13

Sketch ut det tiltenkte fender design, inkludert montering stedsdetaljer.
14

forme din nye fender ved hjelp av leire eller en blokk med skum ved forsiktig å skjære bort materiale. Du vil bare bli danner den grunnleggende formen på fender, så det kan se litt uhåndterlig. La det være nok materiale til å gi rom for tillegg av detaljer og finjustere senere i prosessen.
15

Sand form lett å ytterligere forbedre mock-up fender form, være nøye med å holde skjemaet symmetrisk .
16

Glatt ned noen hevet kanter på fender overflate og fylle eventuelle uønskede hull eller hull med sparkel.
17

Test den nye fender mock-up mot motorsykkel for å se etter riktig størrelse.
18

Påfør en 50/50 blanding av vann og hvit lim til fender mock-up. Dette vil forsegle den opprinnelige delen og la de nye glassfiber delen som skal fjernes enkelt.
19

Pre-klippe glassfiber i små strimler. Dette vil gjøre det enklere for deg å plassere glassfiber bort på mock-up i følgende trinn. Forbered harpiks og herder blanding i henhold til produsentens anbefalinger.
20

Legg ned det første laget av glassfiber på fender din mock-up. Ved bruk av flere stoff vekter, eller tykkelse, start med den tyngste klut først. Dette vil gi rom for en sterkere base for den fender som du bygger opp lag med glassfiber.
21

Legg ned det første laget av glassfiber på din mock-up, plassere pre-cut strimler så nær til hverandre uten overlapping. Det er greit å la stripene utvide utenfor kanten av dekselet. Ved bruk av flere klut vekter, eller tykkelser, start med den tyngste klut først. Dette vil gi en sterkere base for den fender som du bygger opp lag med glassfiber.
22

Legg en ekstra lag med tøy på mock-up, overlappende det første laget. Denne gangen bearbeid hårdt uten ekstra harpiks ved hjelp av tuppen av børsten for å komprimere det andre lag mot det første laget. Når duken har absorbert noe av harpiksen fra det første laget, som lukkes tett ved å påføre et annet lag med harpiks på toppen av det andre lag.
23

hjelp av en plast-eller spreder nal, fjerner eventuelle luftbobler bobler. Vær forsiktig så du ikke å flytte noen av glassfiber lag.
24

Fortsett lagdeling glassfiber materiale og belegg med epoxy før du har møtt din ønsket tykkelse og la det herde. Herdeprosessen tar vanligvis mellom 30 minutter til 24 timer.
25

forsiktig, tar du den nye glassfiber fender fra fender mock-up og teste den mot motorsykkel i størrelse og innredning. Hvis det sitter korrekt, skjære vekk overflødig materiale og våt sand utsiden til glatt.
26

Drill i noen festehull som kreves for å passe din motorsykkel.
27

Prime og male fender før du installerer den på motorsykkelen.
28

Gå en tur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106495.html

Previous:
Next:

motorsykler