Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Mini Dirt Bikes

Motorsykler har ridd stier og brann veier siden slutten av 1960-tallet, men som sporten motocross utviklet seg så gjorde behovet for spesialbygde motorsykler. Disse nye dirt bikes vokste i størrelse og makt gjennom årene. Men i hjertet av sporten var de mindre skitt sykler, som introduserte mange barn til kunsten ridning. Identifikasjon

Mini skitt sykler, også referert til som pit sykler eller mini motos, er nedskalert versjoner av full størrelse off-road motorsykler. Drevet av 2 - eller 4-takts forgasser motorer med forskyvninger fra 50 cc til 110 cc, ble disse mini motorsykler utviklet primært for unge ryttere, men deres peformance kan sammenlignes med de større sykler. De fleste mini skitt sykler er utstyrt med en fire-trinns manuell girkasse, men semi-og helautomatiske girkasser er tilgjengelige for å akselerere et barns læringskurve. Bremsing oppnås ved hydrauliske skivebremser systemer på forhjulet og bakhjulet.
Development

Mini dirt bikes har eksistert siden tidlig på 1960-tallet. En av de første mini trail sykler var Hondas CT100 Trail 50, en liten motorsykkel drevet av en 49cc OHV 4-takts motor. Mange av dagens store MC-produsenter tilbyr en mini skitt sykkel modell i sitt utvalg, med Hondas CRF50 og Yamahas TTR50 som gode eksempler. Produsenter som spesialiserer seg på mini skitt sykler, som for eksempel SDG og Thumpstar, har kommet inn i konkurransen, produsere nyere høy ytelse modeller.
Resultatutvikling

Mini skitt sykler har blitt mer populært de siste årene, som deres produsentens fokus har skiftet fra maskiner for entry-level ryttere liten-plattform sykler som mange voksne kan bruke. Den lette ramme og velbalansert motor gjør mini bike en perfekt kandidat for mini motocross syklistene og er i stand til hastigheter nærmer seg 65 mph. Flyttbare hastighet guvernører er utstyrt for å hjelpe yngre ryttere å trygt få erfaring som trengs for å gå raskere.
Mini Motocross Konkurranser

Motocross arrangementer over hele landet har ofte ungdom-nivå løpene. Voksne syklistene kan også bli involvert som mini motocross hendelser er også holdt over hele landet. Den MinimotoSX, som arrangeres i Las Vegas, Nevada, er verdens største mini moto arrangement og omfatter arenaer for både ungdom og voksne konkurrenter.
Lover

Inntil nylig, salg av mini skitt sykler ble bare begrenset av alder. Barn under 13 år fikk ikke lov til å sitte på en dirt sykkel med en forskyvning større enn 50cc. Per 10. februar 2009, har en lov vedtatt av Kongressen forbudt salg av ungdom skitt sykler og All-Terrain Vehicles designet for barn 12 og under.The Consumer Product Safety Commision utarbeidet loven på grunn av mengden av bly innhold i brems, batteri og motor komponenter i disse motorsykler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106460.html

Previous:
Next:

motorsykler