Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Sjokk på en Softail Motorsykkel

Softail motorsykler fra Harley-Davidson kombinere de rene linjene i en klassisk hardtail motorsykkel ramme med komfort og sikkerhet for moderne hydrauliske fjæring sjokk. Svingarmen er designet for å ha utseendet på hardtail ramme mens de skjuler sjokk under overføring. Svingarmen pivot aksel og foringer er kamuflert av design i tillegg. Resultatet er en fryd for øyet og gir motorsykkelen et datert utseende. Sjokkene gir samme vei-hugging og motion-demping fordeler som tradisjonelle eksterne sjokk. Du trenger
Bike lift
Jack
Grease
Blå Loctite
1/2-tommers momentnøkkel
Socket satt
Vis flere instruksjoner

en

Hev sykkel med en sykkel heis. Plasser heisen mot baksiden av sykkelen rammen slik at den vil brukeren løfte dekket opp fra bakken. Plasser en liten jack under svingarmen å tåle vekten av svingarmen og bakhjul og også gi rom for justering for å stille opp sjokkene.
2

Sett på rammen enden av venstre sjokk først. Sørg for at sjokket øyet og ramme hullene er rene og fri for rusk eller olje. Smør den glatte delen av sjokk bolt, men la trådene ren. Installer vaskemaskinen og spacer på sjokk bolt, og bruke Loctite på gjengene. Sette det gjennom en sjokk øyet og inn i rammen hullet. Stram den til fabrikkens spesifikasjoner for ditt år Softail.
3

Juster høyden på bakhjulet med i kontakten til svingarmen slutten av sjokk på linje med sine ramme hull. Påfør fett og Loctite til bolten, og trekk den til fabrikkens spesifikasjoner for ditt år Softail. Gjenta prosessen for den rette støt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106045.html

Previous:
Next:

motorsykler