Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY: Electric Motorcycle

En endring i verdens miljø-holdning har kastet en lang, mørk skygge på forbrenningsmotoren. Motorsykler og scootere, som har blitt rost for bedre drivstofføkonomi og mindre karbonfotavtrykk, føler de sjokkbølger av dette skiftet også. Med mange miljøorganisasjoner imponerende strengere utslippskrav lover på noe som spyr hydrokarboner, er ingeniører søker etter jord-vennlige alternativer. Mange tilpasset sykkel byggherrer og DIYers har vist veien, ved hjelp av elektriske motorer og komponenter som er tilgjengelige rett ut av sokkelen. Sette realistiske mål

Selv om det er mange gode eksempler på hva som kan gjøres i denne vidunderlige nye elektrisk drevne verden, holde dine forventninger jordet. Det er veldig enkelt å visualisere en ren, effektiv sykkel i stand til høy ytelse og lengre reiser varierer, men realiteten er at elbil-teknologien er fortsatt i en tidlig fase. De fleste av de elektriske motorsykler som er bygget vanligvis har et begrenset område, et sted mellom 10 til 60 miles. Toppfarten er relativt lite imponerende med de fleste sykler i stand til sub-motorvei hastigheter mindre enn 60 miles per time. Også ta hensyn til kostnadene ved prosjektet. Vær forberedt på å bruke minst $ 3000 eller mer. Balansere dine mål med disse viktige punktene i tankene før du går videre med prosjektet.
Konvertering eller Custom?

Flertallet av hjemme-brygget elektriske motorsykler har en gang vært Gass-brennere i et tidligere liv, og med god grunn. Konvertering av en eksisterende motorsykkel kan spare mye på prosjektering tid og penger, som de fleste av det harde arbeidet er allerede gjort av produsenten. Et raskt søk på nettet kan netto noen donor sykler, kjører eller ikke. Når det gjelder sistnevnte, ikke vær redd for å nærme seg et røverkjøp sykkel hvis den ikke kjøres. Tross alt, de delene som betyr mest er rammen, fjæring og bremser. Alt om prisene kan bli høyere ved å velge en sykkel som fortsatt har en tittel hvis du har tenkt på riding prosjektet.
P Hvis du heller vil ta på seg utfordringen med chassis design og skape en helt unik motorsykkel, bærer i tankene at et stort budsjett er nødvendig bare for fabrikasjon av rammen. Faktor i kostnadene for deler som hjul, hjuloppheng og bremser. Pluss de ekstra problemer du kan møte når du registrerer din nye motorsykkel med din lokale DMV, og plutselig, å konvertere en gammel sykkel høres ut som et røverkjøp.
Elektrisk trolldom

nå at chassiset er sortert ut, lage en liste over de ulike komponentene som trengs for å bringe prosjektet til liv. Du trenger en passende motor, en elektrisk styring og vrigass, batterier, en lader, og sikringer. De fleste av prosjektene finnes på Internett har brukt bly syre (bil) batterier til stor suksess. De kan imidlertid være ganske tung. Alternativt, nyere og lettere Lithium Iron fosfat batterier tilbyr samme mengde strøm, bare på høyere kostnader. Elektriske motorer er tilgjengelige i mange forskjellige varianter og må være sammenkoblet med en kvalitet elektronisk styring. Kontrollere er tilgjengelige i forskjellige strømstyrker, for å gi høyere hastigheter og noen enda tilby regenerativ bremsing evner å øke rekkevidden. Omvendt vil at høyere fartspotensiale redusere det totale tilbudet av sykkelen. Gjøre undersøkelser for å finne den beste kombinasjonen av komponenter til å passe dine behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106519.html

Previous:
Next:

motorsykler