Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kawasaki KDX 200 Beskrivelse

The KDX 200 var en off-road motorsykkel produsert av japanske produsenten Kawasaki. Den KDX 200 ble solgt mellom 1995 og 2006 modell år. Den ble markedsført som en billig, høy kvalitet off-road motorsykkel og rettet mot entry-level kjøpere. I dag brukes eksempler på Kawasaki KDX 200 er allment tilgjengelig i en rekke forhold. Utseende

Kawasaki KDX 200 er en off-road sykkel og har utseendet av en motorsykkel ment å håndtere ulendt terreng. Den har smale dekk med en tung, dramatisk dekkmønster. Den KDX 200 hadde også kompakte mekanikk og minimal kroppen arbeid, inkludert en forhøyet framskjerm. De fleste eksempler på KDX 200 kom fra Kawasaki med en grønn maling jobb, men brukte eksempler finnes i dag i mange forskjellige farger. Den KDX 200 kan også bli identifisert med sin lille, firkantede frontlys og enkel eksos på førerens venstre side.
Engine

Kawasaki KDX 200 ble drevet av en væske -avkjølt, 198 kubikkcentimeter, ensylindret motor. Denne motoren har en to slag syklus og seks-petal reed ventil induksjon. Den komprimering ble satt til 7.9:1 og motorens boring x slag målt 66 av 58 millimeter. Denne motoren ble paret med en sekstrinns girkasse og brukt en kjede for sin endelige stasjonen. Den KDX 200 brukte også en Keihin PWK35 forgasser og elektronisk tenning.
Andre spesifikasjoner

Kawasaki KDX 200 veide inn på 222 pounds når den er tørr og brukt en 2,9 gallon gass tank. Setet var 36,2 inches høy, og den totale høyden på sykkelen var 48,4 inches. Den hadde en bakkeklaring på litt over 13 inches og satt på en 56,5 tommers akselavstand. Total lengde var i underkant av 84 inches. Bremsing ble oppnådd med én foran og bak skivebremser. Den KDX 200 er ramme inneholdt en 26,5 graders rake. Suspensjon besto av en front patron gaffel og en bakre Uni-Trak enkelt støt.
Fordeler

En viktig fordel til KDX 200 har alltid vært sin pris. Den siste modellen produsert (fra 2006) gjennomførte en veiledende pris på $ 4199. I dag kan brukes modellene finnes i $ 1000-serien. Den populære motorsykkel nettstedet Bikez.com ga KDX 200 en samlet 74 (av 100) rating, å legge den over gjennomsnittet for sykler i sin klasse. Spesielt KDX 200 scoret bra i form av sine off-road egenskapene, "fun factor" og mekanisk pålitelighet.
Ulemper
p Det er noen ulemper å vurdere når man diskuterer KDX 200. Som en off-road-modell, lider ytelse i andre oppgaver som touring eller racing. I tillegg brukte modeller som har blitt drevet off-road omfattende ofte har problemer, inkludert slitt chassis og hjullager, sammen med andre suspensjon komponenter. Den KDX 200 gass tank og sete er kjent for å ha slitt ut over tid, men reservedeler er billig og lett tilgjengelig fra ettermarkedet produsenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106518.html

Previous:
Next:

motorsykler