Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å programmere en Honda Goldwing Remote

Honda mektige Goldwing motorsykkel har blitt en av de ledende luksus touring motorsykler i verden, og tilbyr et høyt nivå av komfort og en rekke fasiliteter for å gjøre langdistanse ri en glede. The Goldwing store bakre oppbevaringsrom gir mer komfort gjennom en spesiell fjernkontroll som åpner rom for deg. Disse fjerntliggende sendere, er imidlertid ofte tapt eller ødelagt over tid og må skiftes ut. Heldigvis, programmering av en ny ekstern senderen er en veldig enkel prosess. Du trenger
New fjerntransmitterinstallasjon
Original fjerntransmitterinstallasjon
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningsbryteren til "ON" posisjon.

2

Point den nye fjernkontrollen senderen ved lagring bagasjerommet og trykk på "Åpne" knappen til indikatoren på senderen lyser. Dette må være avsluttet innen fire sekunder. Vri tenningsnøkkelen til "OFF".
3

Vri tenningsbryteren til "ON" posisjon. Innenfor en fire-sekunders periode, trykk på "Åpne"-knappen på den nye fjernkontrollen sender. Vri tenningsnøkkelen til "OFF".
4

Vri tenningsbryteren til "ON" og trykk "Open"-knappen på den originale fjernkontrollen sender i løpet av fire sekunder. Vri tenningsnøkkelen til "OFF".
5

Vri tenningsbryteren til "ON" posisjon igjen, og trykk "Open"-knappen på den originale fjernkontrollen sender i løpet av fire sekunder . Forlate tenningslåsen i "ON" posisjon
6

Trykk på "Open" knappen på fjernkontrollen sendere som du ønsker å bruke,. Gjøre dette innenfor en 15-sekunders vindu. Når du har trykket på "Åpne" knappen på fjernkontrollen sendere, skru av tenningen til "OFF". Dine fjernsenderene er nå programmert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106109.html

Previous:
Next:

motorsykler