Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan måle en motorsykkel frontrute

Motorsykkel frontruter er utformet for å blokkere vinden fra sjåføren for å forhindre trøtthet under lange turer på kjøretøyet. De kan også holde insekter og insekter fra å treffe deg mens du reiser. Å kjøpe den rette frontruten for motorsykkelen, må du vite detaljene av motorsykkelen din og hvordan du vil ha det designet. Med de riktige målinger, kan du finne en frontrute som ikke bare vil gi mest nytte for deg, men også en som vil kraftig forbedre utseendet på motorsykkelen. Du trenger
Målebånd
WoodWorkers vinkel eller vinkelmåler
Vis flere instruksjoner
en

Mål tvers diameteren på motorsykkelen frontlys med et målebånd, slik at du kan bruke denne målingen som et utgangspunkt i å finne den rette frontruten. Motorsykkelen frontruten må samsvare tett til denne diameter for beste fordel.
2

Mål vertikale vinkelen foran motorsykkel gafler med en vinkelmåler eller WoodWorkers vinkel for å fastslå graden av vinkel for frontruten. For estetikk, samt nytte til rytteren, må frontruten vinkel som passer vinkelen på forgaffel.
3

Sitt på motorsykkelen i normal kjørestilling og har noen andre Mål fra punktet der frontruten festes til motorsykkelen, rett opp til det punktet hvor det er selv med nesetippen din.
4

Påfør den vinkelen som du målt fra forgaffelen av din motorsykkel til høyden som du målt i trinn 3, huske å ta med høyden tilbake til høyden på tuppen av nesen din som du bruker som vinkel, og deretter lese målingen som du har. Dette vil være den totale høyden på frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106339.html

Previous:
Next:

motorsykler