Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Koble batteri fra Motorcycle

Når du arbeider på en motorsykkel, spesielt med noe som involverer manifold eller elektriske system, må du koble fra batteriet først å sørge for at det ikke er levende strøm går gjennom sykkelen i det hele tatt. Det viktigste punktet er å koble fra minuspolen. Instruksjoner
en

Pass på at motorsykkelen har stanset. Dette er viktig når du utfører vedlikehold på en motorsykkel eller bil. I dette tilfellet, trenger du ikke ønsker makt aktivt kjører gjennom batteriet.
2

Finn batteriets plassering. Sjekk din bruksanvisningen for batteriets nøyaktige plasseringen. En av de vanligste steder er direkte under setet. Hvis bruksanvisningen forteller deg dette er plasseringen av batteriet, fjerne setet og sidedeksel for å få tilgang til den.
3

Koble minuspolen på batteriet først. Den negative terminalen er den viktigste kraften link, så kobler den kutter strømmen til motorsykkelen. Den positive terminalen er vanligvis farget rød, så koble den andre.
4

Wrap frakoblet enden av ledningen i noen form for isolator, som tape som ikke vil forlate rester på wire. Fordi ledningen er fortsatt levende, vil dette hindre noen sjanse til det gnister eller sjokkerende deg eller noen del av sykkelen.
5

Fjern plusspolen fra batteriet neste. Dette vil bare være nødvendig hvis du skal ta ut batteriet fra motorsykkelen. Hvis du holder batteriet på plass, trenger bare den negative terminalen til å være frakoblet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106168.html

Previous:
Next:

motorsykler