Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe en motorsykkel Cargo Trailer

Touring på en motorsykkel er gøy, men begrenset lagringsplass under setet eller i salveskene begrenser din evne til å ta med nødvendige elementer. Når du trenger å bære mer bagasje og forsyninger, bør du vurdere å kjøpe en last trailer, spesielt designet for å trekke bak sykkelen. Når du velger en trailer, vurdere kvalitet før pris. Instruksjoner
en

Go lys. Se etter en last trailer som veier inn på mindre enn 300 kg. fullastet. Selvfølgelig, jo mer tilhengeren veier mindre last du kan hale. Med tom henger bør ikke veie mer enn 130 kg.
2

Inspiser strukturen av lasten trailer ramme for stabilitet. Stålrør er et godt valg siden den sterk og veier mindre enn vinkel jern eller flat lager. Se nøye på glassfiber konstruksjon. Hånd-lagt glassfiber er å foretrekke for styrke og holdbarhet.
3

Mål bredden av tilhengeren og sammenligne den med den totale bredden på touring sykkel med fullt lastet salveskene. The last trailer bør ikke overskride denne målingen. Hvis den gjør det, kan du oppleve destabiliserende turbulens. I tillegg vil et bredt trailer tvinge deg til å kjøre i midten av kjørefelt der veien oljer akkumulere.
4

Se etter en aerodynamisk design for å øke gass kjørelengde og hindre karbonmonoksid røyk fra re-sirkulerende i din pusterom. En trailer med en lav-skrå fronten gjør at luft og eksos å strømme trygt bak sykkelen. En høy, brå forkant kan forårsake røyk å sirkulere i lavt press område like bak frontruten, og skaper en giftig pust situasjon.
5

Velg en innvendig lagringsplass uten spesielle avdelinger. Noen cargo tilhengere tilby alle typer innebygd i kriker og kroker, men de begrenser plass for store elementer som golfklubber, telt eller kjølere. I stedet velger en stor, ubegrenset lagringsplass og pakke varene dine nøye.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106169.html

Previous:
Next:

motorsykler