Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en Mini Bike Juridisk

Selv minibikes er mye moro å ri, mange er ikke lovlig å ri på gaten. For å være lovlig, vil en minibike må ha visse egenskaper pålagt av Department of Motor Vehicles. Når du har gjort justeringer i minibike, kan du ta det med til DMV for å se om det vil passere inspeksjon. Du trenger:
Varsellamper
sidespeil
Horn
Vis flere instruksjoner
en

utstyre minibike med indikatorlamper. Foruten et bremselys, må du installere både høyre og venstre blinklys. Du kan kjøpe indikatorlamper fra en minibike forhandler hvis sykkelen din ikke allerede har dem.
2

Plasser sidespeil på hver side av styret av dine minibike.These speil er pålagt ved lov, for å sikre at du ser biler og objekter bak deg.
3

Avtal å installere et horn i minibike din. Du vil ha en kablet versjon, og ikke den typen som bare skruene på. Du kan kjøpe en minibike horn, bakspeil og indikatorlamper alt fra forhandleren Scooter Deler (se Ressurser).
4

Ta ut en forsikring for minibike din. Før du kan registrere det, må du ha forsikring for å lovlig kjøre den på gaten.
5

Registrer minibike. For at du skal sykle på gata, vil det måtte være registrert gjennom DMV. Når den er registrert, vil du bli gitt et sett med plater for å sette på minibike. Deretter kan du ta sykkelen gjennom inspeksjon for å få en gyldig inspeksjon klistremerke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106294.html

Previous:
Next:

motorsykler