Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Manifold Gasket på en motorsykkel

Lære å erstatte manifold på motorsykkelen kan spare deg for tid, penger og bryet med å ta det til en profesjonell motorsykkel mekaniker. Denne prosessen kan gjøres på et par timer, med noen få verktøy og riktig kunnskap. Fjerne manifold pakning er en del av denne prosessen. Instruksjoner
en

Fest sykkelen på en bærbar jack eller heis. En heis er en sikrere måte, hvis du har tilgang til det, fordi du kan spenne sykkelen ned til heisen. En bærbar jack vil fungere, også, men det er ikke så stabil. Du kan arbeide på sykkelen mens den er på stativ sin, selv om dette ikke er stabil eller anbefalt i det hele tatt.
2

Fjern alle komponentene for å få adgang til fordeleren. Dette vil omfatte frakobling av horn, gass og tomgang kabler, og fjerne bakplaten og forgasseren. Sørg for å inspisere hver komponent som det er fjernet for mulig skade eller slitasje. Erstatte noen deler i denne tilstanden.
3

Koble fra og fjern manifold. Dette vil være en "Y"-formet rør. Det vil være en pakning på enden av hver side av fordeleren. Jo tørrere pakning, jo vanskeligere blir det å fjerne. Du må prøve og skrelle dem av, helst i ett stykke, for å unngå å måtte skrape dem av.
4

Prøv å bruke en pakning skrape hvis du har problemer med peeling pakningen av. Hvis rester er fortsatt igjen, bruk en dør jeksel eller skuresvamp til sand den av. Deretter vaske den før du påfører en ny pakning å kvitte seg med rester og rester igjen fra sliping.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106180.html

Previous:
Next:

motorsykler