Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe Rør for en Harley

Harleys er kjent for den utrolige lyden de lager. Men etter å ha det en stund, kan rørene som fulgte med sykkelen rett og slett ikke gjøre noe for deg, og du kan være lurt å oppgradere. Her er noen tips om hvordan du finner den perfekte sett av rør til din Harley-Davidson. Instruksjoner
en

Unngå å spørre andres meninger om lyden gjort av rørene du kan vurdere, fordi det kan høres veldig bra for dem kan høres forferdelig for deg. Siden lyden er slik en subjektiv ting, vil du være fornøyd bare etter å ha hørt dem selv.
2

Aldri kjøpe Harley rør fra en katalog. Uten å høre dem montert på en Harley, har du ingen anelse om hvordan de vil høres på din. Bildene i en katalog er der for å selge rør. De kan også vise disse rørene på en tilpasset sykkel, men du har ingen anelse om hvordan de vil se ut på din maskin. I stedet spør folk på din lokale Harley-Davidson butikk der du kan finne en Harley lokalt med rørene du tror du vil ha.
3

Ikke skimp på å kjøpe rør for din Harley . Du kan finne "det perfekte sett av rør" til røverpris, men det er sannsynlig at du vil snart bli misfornøyd fordi de er trolig gjort med dårligere materialer av no-navn selskaper. Husk at din misnøye med kjøpet vil vare langt lenger enn tilfredsstillelse av å spare noen kroner.
4

Gå online etter at du har bestemt deg for hvilke rør for å kjøpe. Ofte vil du spare opptil 33 prosent eller mer på disse rørene kontra å kjøpe dem på dealership. Og hvis du har tenkt å installere dem på sykkelen selv, besparelsene virkelig hoper seg opp. Vær oppmerksom på at de fleste forhandlere vil bygge installasjonen inn kostnaden av rørene de selger, og de sannsynligvis ikke vil gi deg en rabatt hvis du planlegger å installere dem selv (se Resources nedenfor).
5

Har alt du trenger på forhånd installasjon hvis du gjør arbeidet selv. For eksempel, vil du trenge en reflash eller et PCM oppgradering hvis du har en nyere Harley som er drivstoff-injisert. For eldre Harleys, trenger du kanskje en rejet hvis den har en forgasser. Uten dem, kan du skade sykkelen fordi det vil kjøre for mager. Når programmet er installert, vil den riktige enheten gjør at du kan tilpasse drivstoff til nye rør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106211.html

Previous:
Next:

motorsykler