Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Strap ned en motorsykkel til en Trailer

Det er en mild kunst å sikre et objekt til en trailer. Målet må være balansert, kritisk spenning poeng identifisert og hensiktsmessige stropper brukes. Følg disse enkle stegene og din motorsykkel, vil trailer og allmennheten være i god form som du rumble nedover veien. Du trenger
Nylon Tie-Downs
Muscle
Vis flere instruksjoner
en

Har du de riktige stropper? Du trenger fire nylon tie-downs med enten cam spenner eller sperrehjul for en standard størrelse dirt bike eller street sykkel. 1-1/2 "til 2" tykk er å foretrekke som disse brede nylon stropper kan håndtere tusenvis av pounds av last. Skralle stropper, vist på bildet, er den beste på grunn av deres evne til å spent lettere enn de cam spenne stropper.
2

Layout dine stropper på tilhengeren. Du vil trenge to stropper i fronten av tilhengeren og to i nærheten av baksiden. Fest den nedre delen av stroppen til tilhengeren kroker på hvert sted og la den slakke på tilhengeren etasje hvor det lett kan nås når sykkelen er lastet.

Tilknytningspunkt til tilhengeren må være i nærheten eller i bunnen av tilhengeren. Hvis tilhengeren har sidevegger, ikke feste stroppene til sideveggene. En stropp vinkel større er 45 grader begynner kompromiss nedover spenning.
3

Rull motorsykkel på tilhengeren ved enten ridning eller skyve sykkelen. Når forhjulet på motorsykkelen er nær fronten av tilhengeren, sette støtten ned og nå for de to fremre stroppene.
4

Secure fronten av sykkelen først. Denne forbindelse er den mest kritiske. Du kan enten koble tie-down rett til sykkelstyre eller sløyfe i nylon over ratt og slip kroken i nylon sløyfe på slutten av tie-down. Sistnevnte vil spare dine barer noen slitasje. Se forbundet bilde.
5 p Med sykkelen fortsatt på stativ, veksler mellom å trekke både foran tie downs før sykkelen står trygt vertikalt med støtten av bakken. Skyv støtten i. Nå er det på tide å avslutte ratcheting foran på sykkelen ned. Du må komprimere gaffelen og eliminere reise i suspensjon. Du ønsker ikke at suspensjonen spretter med humper i veien da dette kan slippe tie-down hooks. Igjen, veksle mellom sider gjør litt om gangen, slik at spenningen er lik. Hvis du har cam spenner, må du kaste din kroppsvekt inn i det når du kommer til den siste bit av Tensing.
6

Sykkelen skal sitte perfekt vertikalt. Hvis du oppdager at sykkelen lener seg litt til den ene eller andre, rett og slett løsne festene på begge sider av håndtaket barer og prøv igjen.
7

Nå kobler de bakre festene til baksiden av motorsykkel rammen. Ikke plasser tie-down hooks i noe annet enn en permanent del av motorsykkelen som rammen. De tie-downs vil rive av noen ikke fast inventar på sykkelen.

Fest disse to stropper med enda spenning. De to bakre stropper gir ikke samme grad av støtte som foran de, og du trenger ikke å komprimere bakhjulsoppheng på samme måte som du er pålagt å komprimere forstillingen. Primært disse stropper holder bak på sykkelen fra spretter sidelengs.
8

Grab sykkelstyre og riste sykkelen. Sykkelen skal nå fungere som en forlengelse av tilhengeren, som om det er sveiset fast til gulvet. Hvis du trekker sykkelen, flyttes trailer og ikke sykkelen. Hvis det er slark i stroppene under denne testen, deretter omarbeide din spenning til du har det riktig.
9

Hit veien med selvtillit og gjøre det til din destinasjon med din vakre sykkel i perfekt form og klar til å spille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106259.html

Previous:
Next:

motorsykler