Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan håndtere Harley Davidson Tilbakekalling

Hver type kjøretøy får en mekanisk del tilbakekalt nå og igjen . Harley Davidson motorsykler er ikke utelukket. Holde sykkelen i optimal stand , få det regelmessig service og adresse minnes så snart som mulig . Beskytt deg selv og sykkelen ved håndtering minnes på en ansvarlig måte . Instruksjoner
en

Finn ut om det er noen minnes på din Harley Davidson sykkel . Besøk nettsteder som for eksempel All Auto World og Recall Advarsler for å holde deg oppdatert på motorsykkel minnes (se Resources nedenfor) . Finn bestemt modell av din Harley Davidson sykkel og klikk på den. Se etter det året sykkelen ble laget og klikk på den. Hvis det er noen minner , vil du se hvilke spesifikke delen trenger arbeid.
2

Ring den lokale Harley Davidson -forhandler . Finn din nærmeste forhandler til deg på Harley Davidson nettsted (se Resources nedenfor) . Spør forhandleren for å bekrefte tilbakekalling informasjon. Når du har bekreftet informasjonen , gjøre en avtale for å få Harley Davidson sykkel service.
3

Slipp sykkelen av på giveren på det planlagte tidspunktet for avtalen . Giveren vil reparere eller erstatte den tilbakekalte del og ofte uten kostnad for deg .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106185.html

Previous:
Next:

motorsykler