Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bruke Motorsykkel Tie Downs

Bruke tie-downs er omtrent den eneste effektive måten å sikre motorsykler. Imidlertid er det riktige oppsettet som kreves for disse å fungere som en sikker måte å sikre sykler. Ved å ha rett sted, rett mounts og riktig plassering med festepunkter ender, kan du raskt og enkelt få motorsykkelen klar for transport. Instruksjoner
en

Finn eller installere stål sløyfer, braketter eller en annen enhet i din lastebil eller tilhenger for å sikre motorsykkelen. Plassere disse i nærheten av en vertikal kant for å stoppe press.
2

Trekk motorsykkelen opp mot den vertikale kanten. Sørg for at det er god plass til venstre og høyre på sykkel, fordi hvis det er noe som berører plast, sete eller rammen, kan det lett slites overflaten på grunn av reise vibrasjon.
3

Fest tie-downs på løkkene eller braketter og på den indre delen av styret på motorsykkelen. Pass på at de er på et sted der de ikke vil skli av.
4

Cinch ned stroppene til suspensjonen på motorsykkelen er ganske komprimert. Dette komprimering vil holde tie-downs stram og holde motorsykkelen glir rundt.
5

Etter at motorsykkelen har blitt transportert, løsne tie-downs. Hvis du lar dem tett over lengre tid, kan suspensjonen på motorsykkelen blir svekket og kompromittert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106221.html

Previous:
Next:

motorsykler