Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Pack en motorsykkel

Tar en motorsykkel tur kan være en stor opplevelse. Prøver å pakke alt du trenger, eller tror du trenger, i en liten plass kan være et eventyr i seg selv. Hvis du planlegger en motorsykkel tur, kan disse tipsene hjelpe deg å pakke det du trenger, og på en måte som vil hjelpe deg å ferdes trygt. Instruksjoner
en

Kjenn din motorsykkelens vektgrense. Se på motorsykkelens VIN (Vehicle Identification Number) plate for sin totalvekt (GVWR). Vet også hvor mye vekt du trygt kan sette på hver aksel. Faktor i vekten av rytteren (e) som du begynner å planlegge turen. Du kan også vurdere vekten fra drivstoff
2

Lag en liste over viktige elementer å pakke på motorsykkelen. Denne listen skal inneholde klær så vel som lær og regntøy, personlige elementer som toalettsaker og medisiner, sikkerhet elementer som en liten førstehjelpspakke og en lommelykt og noen verktøy du trenger for å gjøre raske reparasjoner. Som du gjør på din liste, lage et notat om hvor hvert element kan muligens passe på motorsykkelen.
3

Samle dine viktige elementer sammen. Du er sannsynligvis nødt til å fjerne noen elementer som du ser hvor liten plass du har. Gjør de endringene du kommer til å etterlate side.
4

Pakk kofferten. Hvis mulig sett ut som elementer i en plastpose og deretter skli plastposen inn i motorsykkelen transportør. Dette gir dine ting mer beskyttelse mot regn.
5

Sett elementer du er mer sannsynlig at du trenger under turen i salveskene på høyre side av motorsykkelen. Ikke bare er denne siden av motorveien når du parkerer motorsykkelen, men det også hviler høyere og dermed gjør det enklere å få tilgang.
6

sexy lette elementer i styret bag. Dette inkluderer din solkrem, mobiltelefon og kamera.
7

Bruk bungee ledninger til stroppen på elementer som soveposer. Du kan også bære noen elementer i en ryggsekk, men vekten av ryggsekken kan være slitsomt hvis du har tenkt å sykle lange avstander.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106178.html

Previous:
Next:

motorsykler