Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik gjenoppretter en moderne Harley-Davidson motorsykkel

Når du trenger å gjenopprette en Harley-Davidson motorsykkel, ønsker du å gjøre det riktig. Enten du har lagt sykkelen ned, eller en annen tragedie har rammet din motorsykkel, vil du bare det beste for sykkelen din. Bringe Harley tilbake i Premo tilstand krever riktig verktøy og kunnskap. Her er hvordan du gjenoppretter sen modell Harley-Davidson motorsykkel og getit tilbake på veien igjen. Instruksjoner
en

en tåre ned av motorsykkelen. Pass på å rengjøre og merke alle deler slik at du vet hvor de kom fra, slik at du kan sette den sammen igjen.
2

Identifiser hvilke deler du kan reparere og hvilke deler du trenger for å erstatte. Når du legger din motorsykkel ned, spesielt en sen modell Harley, vil du ha en god bit av plast for å erstatte. Det er generelt ikke en god idé å prøve å reparere HD plast siden den strukturelle integriteten av plast er kompromittert, med mindre du bare har mindre scuffing.
3

Lag en liste over deler og enten ta den til en forhandler for å fylle, eller søke ut de nødvendige delene i en søppelplass. Utarbeidelse av nødvendige deler via søppelplass er sikker på å spare litt penger, men det kan ta tid å samle dem alle. Det beste alternativet er å finne en Harley-Davidson motorsykkel av samme merke, modell og år og ulempe deler fra den.
4

Ta malt metall, slik som gass tank og ventil dekke, til en body shop å ha det profesjonelt ferdig. Gjør dette hjemme hvis du har de nødvendige verktøy for å gjøre jobben. Monter gasstanken og andre deler.
5

Erstatt alle motor, kjølesystem, bremsesystem og elektriske komponenter først. Pass på at motorsykkelen er i stand kjører før du fortsetter til overfladisk plast og maling.
6

Sett på kosmetikk. Utkant, tank poser og Ferring alle behov for å gå på sist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106177.html

Previous:
Next:

motorsykler