Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan polere en motorsykkel Frame

Motorsykler er vanskelig å holde rent når de utsettes for dagligdagse kjøreforhold. Smuss og skitt fra veien kommer inn i hver krik og krok. Rammen særlig bygger opp skitt som det ikke er renset så ofte som de mer utsatte deler av sykkelen. Av og til trenger en motorsyklister til å ta seg tid til å rengjøre og polere rammen av motorsykkelen. Du trenger
hageslange
Bucket med såpevann
Soft lofri kluter
Bil polsk
Vis flere instruksjoner
Klargjøre Motorsykkel for polsk

1.

Vask hele motorsykkelen. Spray det ned med en hageslange og deretter utarbeide en bøtte med varmt såpevann og med de såpe du vanligvis bruker.
2

Fjern eventuelle ekstra du lagt til motorsykkelen som saltasker og verktøy vesker. Fjerne setet hvis det er lett frittliggende. Fjerne alle disse tingene vil gi deg bedre tilgang til hele rammen av motorsykkelen.
3

Vask og skyll den motorsykkelen som vanlig, betaler spesiell oppmerksomhet til rammen av motorsykkelen. Du må kanskje tråden din vaske tøy inn og ut av et par trange steder. Bare sørg for å få til så mange områder av framen som mulig.
4

Tørk motorsykkel med en shammy eller et tykt håndkle. Pass på at det er ingen stående fuktighet noen der. Du må kanskje forlate motorsykkel sitte i solen og fullføre tørking for en stund.
Polering Motorsykkel Frame
5

Påfør bil polish til rammen akkurat som du ville noe annet malt overflate. Brett den polske pad i små deler for å komme inn i områder av rammen som ikke er eksponert veldig bra. Dekke så mye av rammen som du er i stand til å få til.
6

Reach opp under foran og bak fendere for å komme til skjulte rammedeler. Det kan bli nødvendig å legge ned og titter opp under fendere for å se hva du polering.
7

Tørk av polsk av etter den tørker til en hvit dis. Bruk en myk lofri klut. Det er lettere å bruke små biter av tøy som du kan presse gjennom en del og trekk det tilbake. Dette bidrar til å nå alle områder. Buff rammen med kluten til den skinner. Da være glad for at du ikke trenger å gjøre dette hver gang du vasker motorsykkelen.
8

Erstatt alle delene som du tok av for å få tilgang til rammen. Polere fendere og tank mens du har alt ute. Motorsykkelen og rammen er godt polert og klar for en tur å vise det fram. Nyt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106199.html

Previous:
Next:

motorsykler