Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe Sport Bikes vs Cruisers

Sport sykler og kryssere er de to mest populære typer forbruker motorsykler tilgjengelig. De er helt annerledes og generelt, er en stil foretrekkes fremfor den andre, selv om noen MC-entusiaster setter pris på begge deler. Lær forskjellen mellom sport sykler og kryssere å finne den beste motorsykkel for deg. Instruksjoner
en

Legg merke til de grunnleggende kroppen stil forskjeller. Sport sykler er designet for å være mer aerodynamisk, noe som gjør dem raskere, mens kryssere er laget for å være mer behagelig for lengre og jevnere turer.
2

vurdere materialer som er involvert i hver stil. Sporten sykkel kropper er laget av plast eller glassfiber stykker som dekker hele motoren og operative komponenter. Cruisers sannsynlig har sine motorer mer utsatt og blir gjort mer fra en stålramme og andre metaller.
3

Bestem hvordan du vil bruke din motorsykkel. Hvis du er ute etter en sykkel for lange, avslappende ritt som er enkel å utføre vedlikehold på og holder sjarmen av klassisk motorsykkel stil, ønsker du en cruiser. Hvis du er ute etter fart, ytelse, racing deler og en mer moderne tilnærming, ønsker du en sport sykkel.
4

Plan budsjettet. Dette bør ikke bare omfatte kjøp av motorsykkelen, men den vedvarende vedlikehold og etter-markedet oppgraderinger du kan være interessert i. Sport sykler har en tendens til å være dyrere i alle disse fasetter. Sjekk med lokale forhandlere for nøyaktige priser på modellene du er interessert i.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106152.html

Previous:
Next:

motorsykler