Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en motorsykkel Air Filter

Motorsykler avhengige av luftfiltre å hindre at smuss og rusk fra inn motoren er følsomme interne deler. En defekt, skadet eller feil opprettholdes luftfilter kan skape et tap av ytelse --- og det kan drastisk øke risikoen for tidlig stempel slitasje og ring svikt. Her er hvordan du feilsøker motorsykkelen luftfilter. Instruksjoner
en

visuelt luftfilteret uten å fjerne den fra sykkelen. Se nøye for noen åpenbare tegn på skader innenfor filter media, slik som rifter eller hull.
2

Fjern luftfilteret fra manifolden eller luft-boksen, og inspisere begge sider av filteret for skjulte tårer eller punkteringer. Erstatte den umiddelbart hvis den er skadet på noen måte.
3

Inspiser filter media for noen tresko eller overdreven skitt buildup. Et skittent luftfilter vil sulte motorsykkelen av riktig mengde luft for å forbrenne riktig, lage en rikere blanding. Som kan føre til alvorlige skader på motoren hvis venstre ukontrollert. Rengjør eller skift ut luftfilteret så snart som mulig.
4

Kontroller luftfilteret er montering overflate eller manifolder for eventuelle sprekker eller slitasje som kan tillate luft og smuss å lekke inn i systemet. Ekstra luft som kommer inn i luft-boksen eller forgasseren gjennom et gap eller hull i sitteflate kan forstyrre luft /drivstoff-forhold, og skaper en magrere blanding og et tap av makt. Skift ut eventuelle skadde deler umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106533.html

Previous:
Next:

motorsykler