Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en motorsykkel dekk Uten Knip sammen Tube

Motorsykkel dekk er ofte ganske enkelt å endre. Imidlertid, noe tidspunkt skifte et dekk, er det en fare for å klemme røret innvendig, noe som vil føre til at dekket kan utlades på nytt. Det er noen viktige skritt for å hindre denne forekomsten. Du trenger
Crescent skiftenøkkel (ape skiftenøkkel)
Hammer
Clean rug
Crow bar
Cup med såpevann
Air kompressor
Vis flere instruksjoner

en

Bruk en halvmåne fastnøkkel til å skru av og fjerne lug mutter og skive på bremseskiven siden av dekket. Trekk deretter slepe mutter ut og sett det til side.
2

Skyv dekket fremover og rulle kjeden av dekkets tannhjulet. Skyv dekket bort fra dekket og ut av bremse-sammenstillingen. Sett dekket på et rent teppe, sprocket ned.
3

Bruk en flat skrutrekker eller kniv til å trykke kjernen i ventilstammen på dekket, og la all luft ut av røret.
4

Trekk opp den ene siden av dekket, med en kråke bar, jobbe deg fra punkt rett over ventilen stammen, hele veien rundt dekket. Nå under dekket og dra røret ut av felgen. Trekk resten av dekket opp og av felgen.
5

Trykk på en side av det nye dekket på felgen, noe som gjør at den er vendt riktig vei. Skyv et nytt rør inn i dekket, matchende det opp med ventilstammen.
6

Bruk crow bar en gang å lirke den andre siden av dekket tilbake på felgen. Dette er det punktet der mange ender opp med å klemme røret. For å forhindre dette, jobbe sakte, ser under kanten av dekket, for å være sikker på at kråka bar ikke hekte på røret i det hele tatt. Tålmodighet er nøkkelen til å hindre at røret fra å bli klemt.
7

Stå dekket på slutten, og hell en liten mengde såpevann rundt dekket på begge sider, bare så det drizzles inni felgen. Dette vil tillate at dekket glir ut mot sin perle mye lettere.
8

Pump opp dekket til ønsket hardhet, noe som gjør at dekket spretter på sin perle. Hvis dekket ikke vil komme fram, prøve dundrende på den med en hammer flere ganger.
9

Sett dekket tilbake på motorsykkelen akkurat slik du fjernet den. Kontroller at bremseskiven er riktig plassert innenfor bremsing montering. Rull kjeden forsiktig tilbake over dekkets tannhjulet. Skyv hale bolten tilbake gjennom navhylse, og erstatte lug skive og mutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106321.html

Previous:
Next:

motorsykler