Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Motorsykkel Batterier

Motorsykler trenger batterier for å fungere. Hvilket batteri er det riktige vil avhenge av motorsykkel produsenten. Det finnes flere typer, så du må finne ut hvilken type sykkelen din trenger for å få topp ytelse. Funksjon

Funksjonen til motorsykkel batterier er å sende en kort kostnad av energi til kald motor å gjøre det starte. Ytelse motorsykler og enkle sylindere, samt lang-takts motorsykkel motorer, krever gode batterier som kan levere store mengder strøm raskt.
Typer
p Det er tre vanlige typer motorsykkel batterier. Når du shopper for et batteri for motorsykkelen, vil du sannsynligvis være å velge mellom konvensjonelle bly /syre batterier, self-forseglede vedlikeholdsfrie batterier og fabrikk-forseglet vedlikeholdsfrie batterier. Konvensjonelle bly /syre batterier er vanligvis ikke brukes på eldre sykler, mens self-forseglet og fabrikk-forseglet brukes på mer moderne sykler. Den konvensjonelle og selvtillit forseglet batterier vil ankomme 70 prosent ladet og uten syre i dem. Konvensjonell batterisyre må bestilles separat, men syren for self-forseglede batterier følger med dem. Du må fylle dem selv. Factory-forseglede batterier er allerede fylt når du kjøper dem.
Størrelse

Motorsykkel motor størrelse, målt i cc, bestemmer batteriets størrelse. På en mindre motor, vil cc oss være lavere. Større motorer krever høyere cc. De er også helt konkret, så sørg for å få riktig merke for motorsykkelen.
Identifikasjon

Hver type batteri har sin egen unike identifikasjon. Hver celle i et konvensjonelt batteri har en flyttbar plast cap på toppen. 12V batterier har seks plugger og 6 V batterier har tre plugger. Delenumrene avhenge batteri spenning og starter som regel med 6N eller 12N. Disse batteriene er mer vanlig for eldre sykler og har en overløp på siden. Self-forseglede batterier er vanligvis seks celler med en stripe cap som tetter alle celler på en gang. Delenumre starter vanligvis med CTX, ETX, GTX eller ZTX. Det er ikke overløp. Factory-forseglede batterier er fullstendig forseglet og vanligvis sin del begynner med CT, CTZ, YTZ og YT.
Warning

Når du arbeider med motorsykkel batterier, sørg for å beskytte deg selv ved å bruke hansker for å holde syre ut av huden din. Hold øynene trygt av seg brillene. Disse batteriene inneholder svært giftig bly og sterkt etsende svovelsyre. Når håndtert på feil måte, kan svovelsyre forårsake etseskader på hud og irritasjon i øvre luftveier og øyne. Eksponering for bly kan føre til en rekke sykdommer, blant annet tretthet, svikt i sentralnervesystem, koma, mental retardasjon og død.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106240.html

Previous:
Next:

motorsykler