Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å lade et batteri for en Harley Davidson motorsykkel

Motorsykkel batterier er beryktet for å miste sin kostnad. Batteriene i Harley Davidsons er til tider utsatt for høye driftstemperaturer under normale kjøreforhold. Motsatt kan motorsykler forbli ubrukt i flere måneder om gangen under kaldere månedene. Disse ytterpunktene, kombinert med den mindre størrelsen på motorsykkel batterier, kan føre dem til å miste sin kostnad. Heldigvis batteriene er relativt enkelt å lade. Du trenger
Batterilader
Motorsykkel verktøysett
Shop håndklær
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Flytt motorsykkelen på en jevn overflate og sikre at den er stabil. Slå av motorsykkel og sikre at Av /Run-bryteren står på "Off" posisjon. Ta på deg vernebriller.
2

Få tilgang til batterirommet ved å fjerne passasjer og rytterens seter. Fjern bolten bak passasjersetet og skille setet fra motorsykkelen. Deretter fjerne de to skruene bak rytterens sete og trekk setet bakover for å velte det fra fjellet og bort fra motorsykkelen. På nyere modeller disse boltene er laget for å bli fjernet med fingrene selv om, avhengig av sykkel og alternativer, må du kanskje bruke en åpen fastnøkkel eller en pipenøkkel.
3

Koble fra den negative batterikabelen og pakk den med en klut. Gjenta fremgangsmåten med den positive kabel. Koble eventuelle stropper eller klemmer som holder batteriet på plass og forsiktig fjerne batteriet fra batterikassen.
4

Consult merkingen på batteriet, og i brukerhåndboken for å finne ut de elektriske spesifikasjonene på batteriet. Juster innstillingene på batteriladeren å matche spesifikasjonene på batteriet. Koble batteriet til laderen og laderen kobles til en vanlig stikkontakt i henhold til instruksjonene som følger med laderen.
5

Sett batteriet på plass etter at det er ladet. Deretter erstatte setene i omvendt rekkefølge.
6

Husk at batteriene ikke slites ut over tid. Hvis du har fullført de beskrevne prosedyrer, og batteriet ikke blir ladet eller holde en belastning, kan det være på tide å bytte den ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106036.html

Previous:
Next:

motorsykler