Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik finner du ut Motorcycle Tire Size

Motorsykkel dekk, som motorsykler selv, kommer i mange typer og størrelser. Det finnes ulike typer dekk for forhjulene, bakhjulene, off road, street og racing motorsykler. Velge riktig størrelse på MC-dekk er viktig fordi du bruker feil størrelse kan potensielt være dødelig. Motorsykkeldekk er målt ved hjelp av enten den engelske eller metriske system, selv om beregningen er vanligvis brukes. Høyden, bredden og felgen størrelsen av dekkene alle må være riktig for den spesielle motorsykkel og følger med i dekkets størrelse kode. Du trenger
Motorsykkel tireTape tiltaket
Vis flere instruksjoner
en

Bestem seksjonsbredden i millimeter. Dette er den maksimale horisontale avstanden på tvers av dekkets tverrsnitt. Dette vil være det første tallet i dekkets størrelse kode.
2

Mål maksimalt tverrsnitt høyde i millimeter. Dette er den maksimale vertikale avstand på dekkets tverrsnitt. Dette nummeret er ikke funnet i dekket koden, men er nødvendig for å beregne det andre tallet i koden.
3

Del tverrsnitt høyde av tverrsnittet bredde og multiplisere resultatet med 100. Dette er sideforholdet gitt i prosent og er det andre tallet i størrelsen koden. Et dekk med en størrelse kode på 130/90 har et tverrsnitt bredde på 130 mm og et tverrsnitt høyde på 117 mm (0,9 * 130 mm).
4.

måle diameteren på felgen diameteren i inches. Dette vil være den fjerde innføring i størrelse koden. Det er en hastighetsklasse oppføring som er den tredje plass i koden, men dette har lite å gjøre med størrelsen besluttsomhet. En motorsykkel dekk med en størrelse kode 130/90 H 16 vil ha et tverrsnitt bredde på 130 mm, et tverrsnitt høyde på 117 mm og en kant diameter på 16 inches. Det vil også bli vurdert for 130 mph.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106278.html

Previous:
Next:

motorsykler