Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en motorsykkel frontrute

Har du alltid ønsket en vindskjerm for motorsykkelen, men kan ikke finne en for en rimelig pris? Les videre for å lære hvordan du enkelt kan lage din egen motorsykkel frontruten med noen enkle verktøy. Du trenger
Målebånd
Stor stykke papir (rundt tre av fire fot)
Standard saks
Hole punsj og /eller exacto kniv
Sharpie markør
Gjæringssag
Standard hånd bore
Midt grovt sandpapir
Nye bolter (kun i noen tilfeller)
Vis flere instruksjoner
en

Ta målinger av dagens bolt plasseringer på lett montering og styret på motorsykkelen. Du må bestemme hvordan du vil feste frontruten i henhold til tilgjengeligheten av bolter på motorsykkelen.
2

Ta et stort stykke papir (rundt tre av fire fot) og tegne omrisset av formen du ønsker frontruten skal være. Du vil ønske å redegjøre for bøying at du skal gjøre på plast og for den vinkelen som frontruten vil bli plassert bakover med windflow. Husk at en mer avrundet topp vil være mer aerodynamisk, slik at du ønsker å lage en design som matcher utseendet på sykkelen og vil fortsatt være effektiv.
3

Match opp stykket av papir med motorsykkelen og markere alle bolt-hull som frontruten vil bli montert på. Sørg for å ta hensyn til størrelsen på bolt-hull.
4

Klipp ut designet på papiret så smidig som mulig. Bruk en hullemaskin eller en exacto kniv til å skjære ut bolt-hull.
5

Bruk en sharpie markør for å spore dette motivet på et stykke tunge gauge plast. Gjør dette så smidig som mulig. Også, være så nøyaktig som mulig når merking av bolt-hull.
6

Bruk en gjæringssag å kutte ut formen på plast. Hold det sakte og stødig for å unngå ujevne og grove kanter. Nå bruker en standard drill med litt litt større enn de festeboltene å bore ut bolten-hull. Gjør dette sakte også for et rent kutt.
7

Ta en pute av middels kvalitet sandpapir og rund av alle kantene på frontruten. Gjøre dem ser så glatt og flytende som mulig.
8

Bolt på den nye motorsykkelen frontruten. Du må kanskje kjøpe nye bolter som er litt lengre å ta høyde for den ekstra bredden på frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106203.html

Previous:
Next:

motorsykler