Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Size en hjelm

Motorsykkel hjelmer er laget for å beskytte hodet mot traumatiske konsekvenser og rusk. Imidlertid må hjelmen være riktig montert for å gi en maksimal grad av beskyttelse. Med den svimlende sum av hjelmer tilgjengelig hos din lokale forhandler, finne en hjelm som passer hodet på riktig måte kan være vanskelig som produsentene bygge hjelmer til å passe et bredere utvalg av hodet former. Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å hjelpe deg å finne riktig hjelm. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Mål hodet med et målebånd. Plasser tape måle en tomme over øyenbrynene og vikle den rundt hodet til den møter på midten av pannen. Motorsykkel hjelmer er dimensjonert etter inches og centimeter, så ta oppmerksom på begge målingene.
2

Kryssreferanse hodet størrelse mot hjelmen dimensjonering diagram tilgjengelig på de fleste motorsykkel forhandlere. Hvis en dimensjonering diagram ikke er tilgjengelig, hjelmer inkluderer vanligvis deres dimensjonering på etiketter festet til plast ark i ansiktet skjold eller sydd inn i den indre fôr. Velg hjelm som passer hodet størrelse så tett som mulig. Hvis hodet størrelse er mellom to forskjellige hjelm størrelser, starte med den minste hjelmen først.
3

Prøv hjelmen på. Hold helmet av sine haken stropper og trekk dem utover å spre sidene av hjelmen litt. Plasser hjelmen på hodet og dra den nedover. Hjelmen skal sitte tett, men ikke være smertelig stramt.
4

Sjekk at templene er plassert mot hjelmens indre fôr. Hvis du prøver en full-face hjelm, sørg for at hjelmen hake bar ikke berøre nesen.
5

Fest hakestroppen og riste på hodet fra side til side. Hjelmen skal sitte tett nok til at du føler kinnene flytte litt. Hvis hjelmen glir over huden din som du rister på hodet, er hjelmen for løst og vil bli lett plaget av vinden.
6

Fjern hjelmen og ta oppmerksom på eventuelle trykkpunkter innenfor hjelmen. Hvis det er noen sårhet eller røde flekker på hodet eller ansiktet, velger du en annen hjelm som er en størrelse større eller har en annen skallet form.
7

Prøv på flere forskjellige hjelmer til du finner en som er sikker og komfortabel. Bruke hjelm rundt i butikken eller forhandler i noen minutter. Hvis du fortsatt er komfortabel etter seg det for en stund, har du funnet den rette hjelmen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106094.html

Previous:
Next:

motorsykler