Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan gjøre en burnout på en motorsykkel

Ifølge filmene, bare tøffe gutta og idioter briljere med burnouts. I det virkelige liv, oftere enn ikke, dessverre dette motorsykkel trick tiltrekker mange av sistnevnte. Hvis du har guts til å forsøke dette trikset, sørg for at du gjør det med vett og med stil. Instruksjoner
Bli kjent med Clutch
en

Sett bakbremsen på, så trekker i clutch.
2

Switch inn første gir og sakte la gå av clutchen for å finne ut når clutchen begynner å engasjere seg.
3

Trinn ut av bakbremsen. Cruise med lav hastighet mens du trekker i clutch til du hører begynne motorturtall å stige. Den totale distansen er din clutch handling.
Burnout
4

Finn et trygt sted å utføre utbrenthet, fortrinnsvis i et område der ingen, som politimenn eller sinte naboer, er rundt. Pass på at plassen bak sykkelen er klar av personer og gjenstander.
5

Ta med motorsykkelen til utbrenthet plassering og montere sykkelen din hvis du ikke allerede er på den. Plasser begge føttene godt på bakken og hold foran brems tett.
6

Trekk clutch hendelen helt inn og skifte til andre gir. Dette lar deg brenne dekk lenger og hindrer deg fra å sprette av rev limiter, og dermed unngår mulig skade på motoren.
7

La ut clutchen sakte inntil motoren er i ferd med å engasjere seg. Rev motoren inn kraften band, om lag 80 prosent av motorens RPM evne, i nærheten av den røde linjen.
8

Feed clutch ut aggressivt, men jevnt. På dette punktet, bør dekket roterer. Hvis det ikke er det, gi det litt mer makt eller la clutchen ut raskere. Midt i røyken som steg og brøler motor, tillat deg selv å lene seg tilbake og føle seg kule.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106163.html

Previous:
Next:

motorsykler