Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge en sykkel: Rolling Chassis Motorsykkel

Det første skritt i å bygge en tilpasset motorsykkel er laging sin ramme, metall struktur som støtter motor, fjæring og omtrent alt annet. Det er mange pre-bygget, tilpassede rammer som er tilgjengelige for sykkel byggmester, alt fra suspensjon-mindre hard-tails til high-tech karbon fiber rammer. Imidlertid kan et håndlaftet ramme sammenlignes med et kunstverk, som reflekterer personligheten til byggmester og blod, svette og tårer som ble satt til å bygge den. Når rammen er ferdig, kan sykkelen ta form ved å bli en rullende chassis med tillegg av hjuloppheng, hjul og håndtak. Du trenger
Forgafler og trippel klemme
støtdempere bak
Hjul og dekk
Styre
metallrør
Metal jeksel eller hogge så
Frame jig
Frame gussets
Sveiseutstyr
Tubing bender
Tube notcher
Swing arm
Vis flere instruksjoner
en

Sketch out design for å visualisere rammen. Sørg for å inkludere vinkelen på styrekrone, røret som forbinder gaffelen og styret til rammen. Avhengig av utseendet du sikter til, kan denne vinkelen variere fra en "bratt" 26 graders vinkel for større manøvrerbarhet til en lengre, "raket-out" 40 graders vinkel for ekstra stabilitet. Husk at det alltid vil være en avveining mellom kjøreegenskaper og stabilitet, så velg din vinkel med omhu.
2

Kjøpe fjæring, hjul og håndtak for motorsykkelen. Mål lengden av styringsgruppen stem på trippel klemme, metall braketten som forbinder gaffelen til rammen.
3

dikte en styringsgruppe hodet ved hjelp av en kort lengde på stålrør for å matche lengden av styre-stammen. Kutt slangen ved hjelp av et metall chop sag eller vinkelsliper og plassere den på din ramme jiggen. Juster styrekrone pilk til den vinkelen du har valgt.
4

Lay rammen er "ryggraden" ved å kutte en lengde på metallrør og "innskjæring" styringsgruppen hodeenden med en tube notcher. Hakket gjør at ryggraden tube for å passe perfekt mot styret hodet. Sveis ryggraden og styring hodet sammen.
5

Lag "ned rør" for å danne motorens vugge. Bøy to identiske lengder av rør inn i en U-form med en hydraulisk slange bender. I sentrum av den U bør være lang nok til å ta imot motoren. Sveise ned rør til styringsgruppen hodet, like under ryggraden tube. Sveis motsatt ben av de ned rør til slutten av ryggraden tube.
6

Weld ramme bogsplitt, tykke ark av metall, til ryggraden tube, styrer hodet og ned rør for å styrke strukturen. De gussets bør koble alle tre komponentene sammen.
7

dikte pivot poeng for den bakre svingarm fra metallrør og sveise dem til rammen. Velg et punkt langs ned rør 'vugge like røret snur oppover for å møte ryggraden tube. Koble svingarm til rammen ved å skyve swing arm bolt gjennom pivot poeng.
8

Installer forgaffel og trippel klemme inn i styringen hodet. Monter styret på den øvre trippel klemme. Installer forhjulet på forgaffelen.
9

Koble de bakre støtdempere til svingarmen. Velg og markere et sted på rammen for å montere sjokk. Sveise monteringsskruene på rammen og installere støtdempere på dem. Installer bakhjulet på svingarmen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106102.html

Previous:
Next:

motorsykler